Julemad 2023

Bestil din lækre julemad hos os i dag

 

Traditionen tro bliver der travlhed i køkkenerne landet over d. 24. december, men med lidt planlægning er det muligt at undgå alt for meget stress og ja når årets julemad menu skal planlægges. Forberedelse, planlægning, god tid og lidt mere forberedelse er nemlig nøgleordene for at undgå at står med et vildt blik i øjnene og et køkken i kaos når gæsterne ankommer til juleaften

 

Maden er en vigtig del af julen og især er menuen juleaften noget der er mange traditioner forbundet med. Mange steder skal det være julemad som i gamle dage og en helt klassisk dansk julemiddag. 

 

Men hvad skal der på bordet juleaften hjemme hos dig? 

 

Uanset hvad du vælger at servere til din julemiddag, så kan Den Grønne Asparges helt sikkert hjælpe dig her i den vigtige forberedelsesfase. Vi kan nemlig hjælpe med at sørge for planlægning, indkøb og levering af hele eller dele af din julemiddag.

 

På den måde kan du bruge din tid og energi på alle de andre vigtige gøremål, og måske endda have lidt ekstra tid til julehygge og sidst men ikke mindst kan du kaste alt din energi ind i at lave den bedste andesteg, langtidsstegt gås, farseret kalkun eller hvad du nu foretrækker på dit julebord.

 

Gå ombord i vores store udvalg af julevarer og økologiske samt konventionelle ænder, gæs og kalkuner til priser fra 249 kr. 

 

 

Bestil din lækre andesteg hos Den Grønne Asparges i dag

Bestil din lækre gåsesteg hos Den Grønne Asparges i dag

Bestil din lækre gåsekalkun hos Den Grønne Asparges i dag

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her