Pescetarkassen fra Den Grønne Asparges Måltidskasser

Bestil din måltidskasse her

Pescetarkassen - fyldige & vegetariske retter til alle

Vores pescetar kasse er til dig, som er vegetar og spiser fisk eller dig som bare vil spise grønnere, men sam¬tidig også ønsker at spise mere fisk. Med pescetar måltidskassen får du overskuelige og inspireren¬de opskrifter på aftensmad med én fiskedag og to eller tre dage med lækre vegetariske retter. Fisken leveres frisk fra vores  Fiskehandler Århus Fiskeeksport på Århus Havn.

Hvorfor skal du vælge en måltidskasse fra Den Grønne Asparges

Med vores pescetar Kasse får du en pescetar madplan kost og måltidskasser med fisk. Dermed er du godt på vej til at følge de officielle kostråd, som anbefaler, at vi skal spise fisk mindst to gange om ugen. Du vælger aftensmad pescetar til 3 eller 4 dage og tilberedningstiden på retterne i Pescetarkassen er gennemsnitligt 30-60 min. 

 

Se menuen i Pescetarkassen fra Den Grønne Asparges her

Find vores priser på måltidskasserne her

Se her hvornår vi leverer din måltidskasse til dig

 

Om os

 

Pia Foged - Indehaver og Stifter af Den Grønne Asparges Måltidskasser

 

Jeg hedder Pia Foged, og i 2011 stiftede jeg Den Grønne Asparges Måltidskasser. Min passion er lækker og sund hverdagsmad lavet af gode & friske kvalitets råvarer. Vi en lille familiejet virksomhed med base i Højbjerg ved Århus. Vi leverer måltidskasser til alle brofaste dele af Danmark

 

Du skal vælge en Pescetarkasse med friske og lækre råvarer samt opskrifter på velsmagende retter med fisk og vegetarmad og hvis du som jeg kan lide at lave hurtig hjemmelavet og lækker mad. Abonnementet er uden binding & det er nemt at sætte på pause eller afmelde igen. Derudover får du lækre inspirerende opskrifter med pescetar retter, som du kan gemme til senere brug også. 

 

Der er rigtig mange af os, som hverken er pescetar eller vegetar og faktisk bare gerne vil spise varieret. Hos os har du derfor mulighed for at skifte din måltidskassetype ud hver uge, dvs. hvis du den ene uge får Pescetarkassen, men i ugen vil have Familiekassen.

 

Spis vegetar med fisk

Med vores nemme og sunde måltidskasser slipper du for selv at finde på ideer til aftensmaden og du får samtidig ny inspiration til din egen madlavning og med vores Pescetar måltidskasse får du mulighed for at spise mere fisk. Og hvad er en Pescetar? Vegetar med fisk er der mange der kalder en pescetar. Så hvis du er i tvivl om svaret til spørgsmålet spiser vegetarer fisk så er svaret ja.

 

Det hedder nemlig en pescetar. Som pescetar vælger man hovedsagligt at spise vegetarisk kost kombineret med fisk og skaldyr, æg og mejeriprodukter. En pescetar er således en vegetar, der spiser fisk. Derfor er fiske måltidskasser med pescetarisk og vegetariske retter det helt perfekte valg til dig, som enten er pescetar eller ønsker at spise både mere fisk og mere grønt.  Er du gravid eller ammende anbefaler de officielle kostård også, at du spiser fisk. Dog skal en pescetar gravid fravælge rovfisk, hvilket også gælder for mindre børn. 

 

Vi har Pescetar måltidskasser med nem, sund og grøn vegetarmad fra 2 til 6 personer, og prisen starter fra kun 389 kr. Vores Pescetar kasse indeholder mange økologiske råvarer. Alle vores kål, rodfrugter & kartofler er økologiske. Kolonialvarene som f.eks dåsetomater, bønner og pasta kan både være økologiske og konventionelle. Vores bagværk kommer fra  Lagkagehuset. Mejeri er overvejende økologisk, men der kan fra tid til anden være varer, som ikke er økologiske. Sammen med måltidskassen får du vores nemme opskrifter, som du til enhver tid kan gemme og finde frem igen senere. 

 

Hvad koster en måltidskasse?

  Måltidskasser 2 personer i 3 dage til 428 kr.  

  Måltidskasser 2 personer i 4 dage til 495 kr.  

  Måltidskasser 3 personer i 3 dage til 506 kr.  

  Måltidskasser 3 personer i 4 dage til 638 kr.  

  Måltidskasser 4 personer i 3 dage til 606 kr.  

  Måltidskasser 4 personer i 4 dage til 709 kr.  

  Måltidskasser 5 personer i 3 dage til 669 kr.  

  Måltidskasser 5 personer i 4 dage til 739 kr.  

  Måltidskasser 6 personer i 3 dage til 719 kr.  

  Måltidskasser 6 personer i 4 dage til 799 kr.  

 

Levering til din hoveddør koster kr. 49,- pr. levering

Er du i tvivl om noget?

Er du en af de mange pescetarer, som vil prøve vores Pescetarkasse, men lige har et nogle spørgsmål inden du opretter dig som måltidskassekunde skal du endelig bare kontakte os. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig. Du er også altid velkommen til at se om du måske kan finde svaret i vores FAQ eller på nogle af vores informationssider. Vi har her samlet et lille udvalg af links til de sider, som vores kunder ofte meget gerne vil læse lidt mere om. 

 

Kontakt os her

Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Læs mere om Den Grønne Asparges her

Eksempler på opskrifter fra vores måltidskasser

Mød vores leverandører til måltidskasserne

Sådan fungerer dit måltidskasse abonnement

Måltidskasser leveret til døren

Mandag eller tirsdag leveres din måltidskasse til dig. Leveringsdagen afhænger af i hvilket postnummer du bor i. Levering af maaltidskasser sker enten med vores egen chaufførerer eller med vores faste pålidelige samarbejdspartnere. Se her hvornår vi leverer hos dig og hvad du skal være opmærksom på hvis du bor i lejlighedsbyggeri.

Klik her og se hvilken dag vi leverer hos dig

Måltidskasser uden abonnement

Når du opretter dig som kunde hos os tilmelder du dig til et abonnement, men der er ingen bindingsperiode på dit abonnement, og du kan derfor nøjes med at modtage en enkelt kasse eller du kan nemt sætte dit abonnement på pause. Når du opretter dig som kunde vælger du om du ønsker levering hver uge, i de lige uger eller i de ulige uger. Du vælger også hvor mange personer og dage du ønsker en måltidskasse leveret til og hvilken type måltidskasse du ønsker leveret. Du kan frit vælge imellem vores 5 forskellige måltidskasserFamiliekassen, Vegetarkassen, Pescetarkassen, Slankekassen & Inspirationskassen.

 

Familiekassen fra Den Grønne Asparges

Inspirationskassen fra Den Grønne Asparges

Vegetarkassen fra Den Grønne Asparges

Slankekassen fra Den Grønne Asparges

 

 

Inspiration aftensmad pescetar

 

Vi er glade for god og sund mad lavet af de bedste råvarer. I Pescetarkassen får du lækre velsmagende retter, som smager rigtig godt. God mad kan nemlig være med til at løfte stemningen og knytte bånd. Derfor vil vi gerne dele passionen for mad med dig. Den Grønne Asparges er en lille familiejet virksomhed og vi bor i Højbjerg ved Århus, hvorfra vi pakker og distribuere måltidskasserne. Bestil måltidskasse fra Den Grønne Asparges idag og er du i tvivl om du ønsker en måltidskasse til pescetar eller vegetar så kan du blot bestille den ene i en uge og den anden ugen efter. 

 

I alle vores 5 måltidskasser finder du alle de friske og lækre råvarer samt opskrifter, som du skal bruge til at tilberede lækker og god hverdagsmad til hele familien. Vi forventer kun, at du selv har enkelte basisvarer så som salt, peber, æg, havregryn og mælk. Måltidskassen er også for børn og du kan sagtens have dine børn med i køkkenet.  Vi laver ikke måltidskasser med færdigretter. Hos os får du ingredienser og råvarer til at lave lækker hverdagsmad fra bunden. Vi har mange økologiske grøntsager, råvarer og ingredienser i vores måltidskasser, men 100% økologiske måltidskasser finder du ikke hos os. 

 

Er du på udkig efter måltidskasser til 1 person kan vi anbefale vores Familiekasse, Inspirationskasse eller Slankekasse. Disse 3 kasser kan du købe til 1 person i 4 dage. Pescetarkassen og Vegetarkassen fås fra 2 personer i enten 3 eller 4 dage. Du vil dog sagtens kunne bestille en single måltidskasse i form af en Pescetarkasse til 2 personer og således også have til frokosten dagen efter

 

Med vores måltidskasse får du god og nem aftensmad med pescetar og vegetarmad leveret til døren. Bor du i lejlighedsbyggeri skal du være opmærksom på, at vi kun kan leverer en måltidskasse til dig hvis der er fri adgang til opgangen eller der er en dørtelefon med kode).

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her