Julekalkun

Bestil din lækre julemad hos os i dag

Bestil din kalkun til jul idag

Vi leverer i god tid inden jul og sørger for at optøningen af fjerkræ o.lign sker på vejen til dig. Bestil senest d. 18/12-2022 og vi leverer til dig d. 22/12-2022.  Levering af dine julevarer koster kun 49 kr. Vi leverer julevarer i alle brofaste dele af landet. Kød og fjerkræ leveres i en flamingokasse og de frosne varer begynder optøningen på vej til dig. På den måde er de klar til tilberedning i god tid til juleaften. Du finder vores store udvalg af økologiske bronzekalkuner fra Gothenborg og konventionelle kalkuner her. 

 

Du betaler først ved afsendelse

Når du bestiller dine julevarer indtaster du dine kortoplysninger , men du betaler naturligvis først ved afsendelse af din julebestilling og det er kun dig, der kan se dine betalingsoplysninger. Får du brug for at annullere din bestilling inden afsendelse kan det naturligvis også sagtens lade sig gøre. Fragt koster 49 kr. Der er også mulighed for at spare fragten ved selv at afhente din julebestilling d. 22/12 på vores adresse Michael Drewsensvej 12 i Højbjerg.

 

Økologisk julemad


Hos Den Grønne Asparges har vi et godt samarbejde med Gothenborg Økologisk Fjerkræ fra Them ved Silkeborg. Gothenborg er beliggende i Them ved Silkeborg og er økologisk fjerkræproduktion i verdensklasse. Her er der fuldt fokus på dyrevelfærd og smag. Når græs og kløver er i vækst, går fjerkræet på marken. Her kan de bevæge sig frit på mark og i skov, hvilket giver naturligt sunde dyr og uforlignelig smag. Gothenborgs fjerkræ købes på frost, da dyrene lever af og i naturen i sommerhalvåret. 

 

Du kan nemt bestille din økologiske julekalkun hos os. Vi har to forskellige størrelser. 

 

Priser fra 1.099 til 1.249 kr. 

 

Bestil din lækre økologiske julekalkun på 6-7 kg. hos os i dag

Bestil din lækre økologiske julekalkun på 7-8 kg. hos os i dag

 

Franske Kalkuner til dit julebord

Som altid har vi lavet en aftale med vores faste slagter og leverandør af kød til måltidskasserne omkring levering af lækre, kødfyldte og velsmagende fjerkræ til dit julebord. Du får her en lækker fransk kødfyldt kalkun.  
 

Du kan nemt bestille din julekalkun hos os
 

Priser fra 349 kr. 

 

Find kalkun på ca. 4 kg her

Find kalkun på ca. 5 kg her

 

 

 Ud over de lækre julekalkuner sælger vi også juleænder og julegæs samt slagtervarer. 

Bestil din lækre og velsmagende juleand her

Bestil din lækre julegås hos Den Grønne Asparges i dag

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her