HVEM ER VI?

PASSION

Vi er glade for god mad lavet af de bedste råvarer. Det skal du kunne mærke, når du modtager vores produkter, når du ser vores opskrifter og når du taler med os. God mad kan være med til at løfte stemningen og knytte bånd. Derfor vil vi gerne dele passionen for mad med dig. 

PERSONLIGHED

Vi er en lille virksomhed, som vægter den personlige kontakt højt. Så når du er i kontakt med os, om det er på telefon, chat eller mail, vil vi gerne have at du kan mærke dette. Vi er ikke blot en support funktion, men dedikerede mennesker, som brænder for vores arbejde. 

KVALITET

Kvaliteten af de råvarer vi sender ud i vores måltidskasser er afgørende. Det skal gerne være bedre end de råvarer du køber i supermarkedet. Det stiller store krav til os. Ikke mindst til at finde gode producenter der kan levere kvalitet hver gang. Men også til at vi løbende kontrollerer at råvarerne er friske og indbydende. 

Vores medarbejder er vores vigtigste ressouce, og vi vil gerne være med til at gøre en lille forskel for vores samfund. Derfor er en stor del af de ansatte i vores virksomhed fleksjobbere. Vores fleksjobbere er personer som pga. af en fysisk eller psykisk udfordring har nedsat arbejdsevne, og derfor kun kan arbejde et begrænset antal timer hver uge. De skaber meget stor værdi for os og vores virksomhed.

 

Vi har nemlig de mest dedikerede, loyale og dygtige medarbejdere, som gør alt for at yde deres bedste i de timer, som de arbejder hos os.Foruden fleksjobberne tager vi løbende praktikanter og ansatte på løntilskud fra jobcenteret. Nogle har vi ansat efterfølgende, andre har brugt det som en kickstart til et andet job. 

 

Velgørenhed giver ligeledes rigtig god mening for os. Vi har en stor passion for god mad lavet af gode sunde råvarer, og derfor vil vi naturligvis også meget gerne hjælpe de svageste i samfundet til at få en god julemad. Det gør vi ved, hver år til jul at pakke måltidskasser med julemad som vi donerer til Mødrehjælpen i Aarhus. Kasserne bliver lavet med donationer fra kunder og vores leverandører. Vi koordinerer, pakker og spæder op med ekstra varer.

 


 

FRA IDÉ TIL SUCCES

Min ide til at starte Den Grønne Asparges, hvor jeg kunne arbejde med min passion for mad, fik jeg på vej op af Kilimanjaro. Tiden på bjerget gav mig tid til refleksion.


Idéen tog for alvor form, da jeg efter mange års arbejde i Italien og Spanien flyttede hjem til Danmark, fik hus, børn og fuldtidsjob. Tiden til god, sund og hjemmelavet mad blev knap. Hvor jeg tidligere havde haft de gode råvarer lige ved hånden, skulle jeg nu køre byen tynd for at finde de gode varer. 

Jeg vidste, at mange andre familier var i samme situation. Derfor startede jeg Den Grønne Asparges som en online delikatesseforretning i 2012. Vi udvidede løbende med bl.a. frugt og grøntkasser og i 2013 begyndte vi at lave måltidskasser. 


I dag er vores fokus næsten udelukkende på at lave måltidskasser, men principperne om kvalitet, passion og hjælp til travle familier med at få bedre mad på bordet stadig de samme.

Om os

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her