Se alle vores måltidskasser her

Bestil din måltidskasse her

Måltidskasser giver dig en hjælpende hånd

 

Når du bestiller en en måltidskasse fra Den Grønne Asparges får du leveret alt hvad du skal bruge til din aftensmad - lige til døren. Måltidskasser er en hjælpende hånd til dig i en travl hverdag fyldt med valg og fravalg. Du slipper for at lave madplan og du skal ikke handle ind til aftensmaden og stå i kø i supermarkedet. På den måde får du mere tid som du kan bruge til det som giver dig energi. Feks. en ekstra løbetur eller til hygge & nærvær med dem du holder af. 
 

 

Hos Den Grønne Asparges vil vi gerne gøre det så let som muligt at lave mad fra bunden. Det gør vi fordi vi synes der er en værdi i, at du kan se hvad du putter i munden. Derfor er alle råvarer i vores måltidskasser friske og du vil ikke finde frostvarer og færdiglavede retter. Vi prioriterer råvarer fra lokale leverandører i og omkring Århus og Østjylland. Vi får f.eks. frisk fisk fra den lokale fiskehandler, friskbagt brød fra bageren og økologiske rodfrugter fra et lokalt gartneri. Der er altid økologiske varer i vores kasser. 

 

Hos os kan du vælge imellem 5 forskellige måltidskasser. Klik på billederne herunder og læs mere om vores 5 måltidskasser, hvor du kan vælge imellem Familiekassen, Inspirationskasssen, Slankekassen, Pescetarkassen og Vegetarkassen. Det kan ikke lade sig gøre at mixe retterne på tværs af kasserne, men du kan hver uge vælge at prøve en ny måltidskassetyper. Du kan også hver uge ændre personantal (fra 1 til 6 personer) og antal dage (3 eller 4 dage)

 

Læs mere om Familiekassen fra Den Grønne Asparges Måltidskasser her

Læs mere om Inspirationskassen fra Den Grønne Asparges Måltidskasser her

Læs mere om Slankekassen fra Den Grønne Asparges Måltidskasser her

 

Læs mere om Pescetarkassen fra Den Grønne Asparges Måltidskasser her

Læs mere om Vegetarkassen fra Den Grønne Asparges Måltidskasser her

 

Levering af måltidskasser

Du få din måltidskasse leveret enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor. Leveringen af din maaltidskasse sker enten via egne chauffører eller med faste pålidelige samarbejdspartnere. Se her hvornår vi leverer hos dig og hvad du skal være opmærksom på hvis du bor i lejlighedsbyggeri. Bestil måltidskasse fra den Grønne Asparges i dag.

Se her hvornår vi leverer din måltidskasse hos dig

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her