HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES MÅLTIDSKASSER? FIND SVAR HER

 1. Allergener

  Vores menuer i vores 5 måltidskasser ændrer sig fra uge til uge og derfor kan der ikke laves en generel allergeneoversigt. Du bedes derfor kontakte os på telefon 78 76 85 85 eller e-mail mail@dengroenneasparges.dk. Bemærk dog, at når du modtager vores måltidskasser får du ingredienser og råvarer til at lave dine aftensmåltider fra bunden, og skal der bruges æg, mel, mælk o.lign i måltidskassen er dette en del af dit eget basislager. 

 2. Hvordan skifter jeg antal personer og dage?

  Du kan skifte antal personer og antal dage på  "Min side". Når du er logget ind vælger du abonnement i oversigten til venstre og herefter klikker du på den grønne rediger knap. Vælg skift box og den ønskede måltidskasse. Husk at tryk på den grønne gem-knap nederst på siden når du har lavet den ønskede ændring. Du vil herefter fremover få den måltidskasse som du har valgt. Husk, at du har til torsdag kl. 23.59, hvis du vil skifte til den kommende uge.   

 3. Hvordan skifter jeg til en anden måltidskasse?

  Du kan skifte til en af vores andre måltidskasser på "Min side". Når du er logget ind vælger du abonnement i oversigten til venstre og herefter klikker du på den grønne rediger knap. Vælg skift box og den ønskede måltidskasse. Husk at trykke på den grønne gem knap nederst på siden når du har lavet den ønskede ændring. Du vil fremover få den måltidskasse som du har valgt. Husk, at du har til torsdag kl. 23.59, hvis du vil skifte til den kommende uge.     

 4. Hvordan sætter jeg mit abonnement på pause eller springer uger over?

  Du kan styre dit abonnement på "Min side". Når du er logget ind vælger du mine pauser i menuen til venstre. Øverst kan du se allerede indlagte pause. Hvis du ønsker at ophæve en pause igen klikker du blot på den røde cirkel. Ønsker du at holde pause i en given uge klikker du blot på den grønne cirkel ud for den ønskede uge. Hvis du ønsker at holde pause på ubestemt tid skal du vælge afmeld abonnement under dit abonnement. Du kan altid genaktivere dit abonnement igen ved at logge ind på "Min side" og tegne et nyt abonnement uden binding. 

 5. Hvordan ændrer jeg adresse?

  Når du er logget ind på ”Min side”, vælger du Min profil i menuen til venstre. Her kan du ændre din  nuværende adresse og andre oplysninger. Hvis du skifter adresse i en periode f.eks. ved ferie eller lign, så kan du sagtens vælge en ny leveringadresse men du skal blot huske at ændre den igen når ferien eller lign. r slut.  Husk at skifte oplysninger inden torsdag kl. 23.59, hvis de skal træde i kraft til den kommende uge.

 6. Hvor kan jeg se overblik over mit abonnement?

  Det kan du ved at logge ind på din "Min side. Her får du et overblik over din valgte måltidskasse, dine pauser, tidligere ordre, opskrifter, dine betalingsoplysninger og menuplaner. Husk at evt. ændringer til den kommende uge skal være registreret senest torsdag kl. 23.59

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her