Slankekassen fra Den Grønne Asparges Måltidskasser

Bestil din måltidskasse her

Slankekassen - baseret på low-carb-principperne

Slankekassen er til dig som ønsker at leve grønnere og sundere, men uden at gå på kompromis med den gode smagsoplevelse. Du får gode varierede aftensmåltider, som mætter godt. Måltiderne indeholder altid en masse lækre grøntsager og lækkert slagterkød. Der er også altid en vegetardag i vores slankekasse. Kassen er baseret på low-carb-principperne, hvilket betyder at du ikke vil finde f.eks. ris, kartofler og pasta som tilbehør til retterne i vores slankekasser.

Du vælger aftensmad til 3 eller 4 dage og hvis du ønsker, at spise fisk minimum én gang om ugen kan du vælge en Slankekasse med 1 fiskedag. Tilberedningstiden på retterne i vores slanke kasse er gennemsnitligt 30-60 min. 

 

Se menuen i Slankekassen fra Den Grønne Asparges her

Find vores priser på måltidskasserne her

Se her hvornår vi leverer din måltidskasse til dig

Om os

Pia Foged - Indehaver og Stifter af Den Grønne Asparges Måltidskasser

 

Jeg hedder Pia Foged, og i 2011 stiftede jeg Den Grønne Asparges Måltidskasser. Den Grønne Asparges er en lille familiejet virksomhed med  base i Højbjerg ved Århus.

 

Min passion er lækker og sund hverdagsmad lavet af gode & friske kvalitets råvarer.  

 

Du skal vælge en måltidskasse fra Den Grønne Asparges hvis du som jeg kan lide at lave hurtig hjemmelavet og velsmagende mad fra bunden af lækre friske råvarer. Vi har lavet en sund madplan og vi sørger for indkøb og opskrifter. Du skal blot lave maden færdig.

 

Samtidig får du også ny inspiration til din egen madlavning og måske et skub i den lidt grønnere og sundere retning.

 

Sund & varieret madplan til dig

Med vores nemme og sunde måltidskasser slipper du for selv at finde på ideer til aftensmaden og du får samtidig ny mad inspiration til din egen madlavning. Du kan vælge en måltidskasse til 3 dage eller måltidskasser til 4 dage og du kan vælge måltidskasser med fisk og måltidskasser uden fisk.

 

Måltidskassen er fyldt med lækre råvarer som friske grøntsager, kvalitetsslagterkød og fisk med velsmagende tilbehør, lækre mejeriprodukter samt friske og tørrede krydderier. Med i måltidskassen følger nemme og enkle opskrifter. Vi har lavet madplanen, sørget for indkøb, lavet opskrifter, og alt du skal gøre er at lave maden færdig på kun 30-60 minutter. Efter kort tid du sætte aftensmaden på bordet og nyde et sundt og velsmagende måltid. Det er dejlig mad og sund aftensmad inspiraton. Se priser på måltidskasser herunder og bestil måltidskasse fra Den Grønne Asparges idag.

 

Hvad koster en måltidskasse?

  Måltidskasser 1 personer i 4 dage til 379 kr.  

  Måltidskasser 2 personer i 3 dage til 459 kr.  

  Måltidskasser 2 personer i 4 dage til 549 kr.  

  Måltidskasser 3 personer i 3 dage til 549 kr.  

  Måltidskasser 3 personer i 4 dage til 649 kr.  

  Måltidskasser 4 personer i 3 dage til 629 kr.  

  Måltidskasser 4 personer i 4 dage til 749 kr.  

  Måltidskasser 5 personer i 3 dage til 659 kr.  

  Måltidskasser 5 personer i 4 dage til 789 kr.  

  Måltidskasser 6 personer i 3 dage til 709 kr.  

  Måltidskasser 6 personer i 4 dage til 839 kr.  

 

Levering til din dør koster 49 kr. pr. levering

 

Er du i tvivl om noget?

Vil du prøve slanke kassen, men har nogle spørgsmål inden du går igang med at oprette dig som kunde skal du endelig bare kontakte os. Du er også altid velkommen til at se om du måske kan finde svaret i vores FAQ eller på nogle af vores informationssider. Vi har her samlet et lille udvalg af links til de sider, som vores kunder ofte meget gerne vil læse lidt mere om. 

 

Kontakt os her

Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Læs mere om Den Grønne Asparges her

Eksempler på opskrifter fra vores måltidskasser

Mød vores leverandører til måltidskasserne

Sådan fungerer dit måltidskasse abonnement

 

Måltidskasser leveret til døren

Din måltidskasse leveres til dig enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor. Levering af maaltidskasser sker enten med vores egen chaufførerer eller med vores faste pålidelige samarbejdspartnere. Se her hvornår vi leverer hos dig og hvad du skal være opmærksom på hvis du bor i lejlighedsbyggeri.

Klik her og se hvilken dag vi leverer hos dig

Måltidskasser uden abonnement

Når du opretter dig som kunde hos os tilmelder du dig til et abonnement, men der er ingen bindingsperiode på dit abonnement og du kan derfor nøjes med at modtage en enkelt kasse eller du kan nemt sætte dit abonnement på pause. Når du opretter dig som kunde vælger du om du ønsker levering hver uge, i de lige uger eller i de ulige uger. Du vælger også hvor mange personer og dage du ønsker en måltidskasse leveret til og hvilken type måltidskasse du ønsker leveret. Du kan vælge imellem vores 5 forskellige måltidskasserFamiliekassen, Vegetarkassen, Pescetarkassen, Slankekassen & Inspirationskassen. Prøv madkasser leveret til døren her. 

 

Familiekassen fra Den Grønne Asparges

Inspirationskassen fra Den Grønne Asparges

Pescetarkassen fra Den Grønne Asparges

Vegetarkassen fra Den Grønne Asparges

 

 

 

Måltidskasser Slankekassen

 

Vi er glade for god og sund mad lavet af de bedste råvarer. I vores maaltidskasse Slankekassen får du lækre velsmagende retter, som smager rigtig godt. God mad kan nemlig være med til at løfte stemningen og knytte bånd. Derfor vil vi gerne dele passionen for mad med dig. Den Grønne Asparges er en lille familiejet virksomhed og vi bor i Højbjerg ved Århus, hvorfra vi pakker og distribuere måltidskasserne. 

 

I alle vores 5 måltidskasser finder du alle de friske og lækre råvarer samt opskrifter, som du skal bruge til at tilberede lækker og god hverdagsmad til hele familien. Vi forventer kun, at du selv har enkelte basisvarer så som salt, peber, æg, havregryn og mælk. Måltidskassen er også for børn og du kan sagtens have dine børn med i køkkenet.  Vi laver ikke maaltidskasser med færdigretter. Hos os får du ingredienser og råvarer til at lave lækker hverdagsmad fra bunden. Vi har mange økologiske grøntsager, råvarer og ingredienser i vores måltidskasser, men 100% økologiske måltidskasser finder du ikke hos os. Du får tilgengæld en god sund mad ugeplan og opskrifter, som du kan gemme og bruge igen senere hvis du skulle finde din nye favoritret i måltidskasser sund mad. 

 

Du kan bestille måltidskasserne fra 1 til 6 personer. Så hvis du er på udkig efter måltidskasser til 5 personer, måltidskasser til 2 personer finder du de bedste måltidskasser hos Den Grønne Asparges. Er du single, og på udkig efter måltidskasser til 1 person, som gør, at du slipper for mindre madspild end når du skal købe store mængder af de forskellige varer i supermarkedet, er Inspirationskassen også et godt valg. Vi tilbyder kun en måltidskasser til 1 person i 4 dage. Her får du god og nem aftensmad og en sund madplan leveret til døren. Bor du i lejlighedsbyggeri skal du være opmærksom på, at vi kun kan leverer en måltidskasse til dig hvis der er fri adgang til opgangen eller der er en dørtelefon med kode).

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her