Juleand

Bestil din lækre juleand hos Den Grønne Asparges i dag

Bestil din andesteg til jul idag

Vi leverer i god tid inden jul og sørger for at optøningen af fjerkræ o.lign sker på vejen til dig. Bestil senest d. 18/12-2022 og vi leverer til dig d. 22/12-2022. Fragt til din hoveddør koster kun 49 kr. Vi leverer julevarer i alle brofaste dele af landet. Kød og fjerkræ leveres i en flamingokasse og de frosne varer begynder optøningen på vej til dig. På den måde er de klar til tilberedning i god tid til juleaften. Du finder vores store udvalg af hele ænder, andelår og andebryst samt julemåltidskasser med and samt and og flæskesteg

 

Du betaler først ved afsendelse

Når du bestiller dine julevarer indtaster du dine kortoplysninger , men du betaler naturligvis først ved afsendelse af din julebestilling og det er kun dig, der kan se dine betalingsoplysninger. Får du brug for at annullere din bestilling inden afsendelse kan det naturligvis også sagtens lade sig gøre. Fragt koster 49 kr. Der er også mulighed for at spare fragten ved selv at afhente din julebestilling d. 22/12 på vores adresse Michael Drewsensvej 12 i Højbjerg.

 

Økologisk julemad


Hos Den Grønne Asparges har vi et godt samarbejde med Gothenborg Økologisk Fjerkræ fra Them ved Silkeborg. Gothenborg er beliggende i Them ved Silkeborg og er økologisk fjerkræproduktion i verdensklasse. Her er der fuldt fokus på dyrevelfærd og smag. Når græs og kløver er i vækst, går fjerkræet på marken. Her kan de bevæge sig frit på mark og i skov, hvilket giver naturligt sunde dyr og uforlignelig smag. Gothenborgs fjerkræ købes på frost, da dyrene lever af og i naturen i sommerhalvåret. 

 

Du kan nemt bestille din økologiske juleand hos os. 

 

Priser fra 239 til 649 kr. 

 

Bestil din økologiske Gothenborg Juleand på 3,4 til 3,6 kg. her i dag

Bestil din økologiske Gothenborg Juleand på 3,0 til 3,2 kg. her i dag

Bestil din økologiske Gothenborg Juleand på 2,8 til 3,0 kg. her i dag

 

Bestil dit økologiske Gothenborg andebryst. her i dag

Bestil dit økologiske andelår fra Gothenborg her i dag

 

Økologiske julemåltidskasser


Skal du for første gang stå med hele julemiddagen selv eller ved du at du får ekstra travlt i dagene op mod jul kan du også hjælpe at få hjælp til hele din julemiddag. Med en økologisk julemåltidskasse får du alt hvad du bruge til at lave den klassiske julemiddag med både øko and (mulard and) og flæskesteg eller en økologisk julemåltidskasse med kun med and (mulard and).

 

Med en Julemåltidskasse får du leveret de bedste økologiske råvarer til julemiddag og vi sender opskrifter med i kassen, så det er nemt at tilberede julemaden og sikre, at du til julemiddagen juleaften ender med at stå med den bedste andesteg og den helt perfekte flæskesteg med sprøde svær.  Synes I det bliver for meget med en hel and så har vi også julemåltidskasser med andebryst. Det er også muligt at tilkøbe ekstra andelår og andebryst til en julemåltidskasse. 

 

Du kan nemt bestille din økologiske julemåltidskasse til 2, 4, 6 og 8 personer hos os. 

 

Priser fra 549 til 1.599 kr. 

 

Bestil din økologiske julemåltidskasse med and og flæskesteg her i dag

Bestil din julemåltidskasse med and her i dag

Bestil din økologiske julemåltidskasse med andebryst her i dag

Lækre slagterænder

Som altid har vi lavet en aftale med vores faste slagter og leverandør af kød til måltidskasserne omkring levering af lækre, kødfyldte og velsmagende fjerkræ til dit julebord. 

 

Du kan nemt bestille din juleand hos os - Vi åbner for salget meget snart

 

 

 

 

 

Ud over de lækre julegæs sælger vi også julekalkuner og julegæs samt slagtervarer. 

Bestil din lækre julekalkun hos os i dag

Bestil din lækre gåsesteg her i dag

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her