Juleand

Bestil din lækre juleand hos Den Grønne Asparges i dag

Bestil din andesteg til jul idag

Vi leverer i god tid inden jul og sørger for at optøningen af fjerkræ o.lign sker på vejen til dig. Bestil senest d. 18/12-2023 og vi leverer til dig d. 22/12-2023. Fragt til din hoveddør koster kun 59 kr. Vi leverer julevarer i alle brofaste dele af landet. Kød og fjerkræ leveres i en flamingokasse og de frosne varer begynder optøningen på vej til dig. På den måde er de klar til tilberedning i god tid til juleaften. Du finder vores store udvalg af hele ænder, andelår og andebryst samt julemåltidskasser med and samt and og flæskesteg

 

Du betaler først ved afsendelse

Når du bestiller dine julevarer indtaster du dine kortoplysninger , men du betaler naturligvis først ved afsendelse af din julebestilling og det er kun dig, der kan se dine betalingsoplysninger. Får du brug for at annullere din bestilling inden afsendelse kan det naturligvis også sagtens lade sig gøre. Fragt koster 49 kr. Der er også mulighed for at spare fragten ved selv at afhente din julebestilling d. 22/12 på vores adresse.

 

Økologisk julemad


Hos Den Grønne Asparges har vi et godt samarbejde med Gothenborg Økologisk Fjerkræ fra Them ved Silkeborg. Gothenborg er beliggende i Them ved Silkeborg og er økologisk fjerkræproduktion i verdensklasse. Her er der fuldt fokus på dyrevelfærd og smag. Når græs og kløver er i vækst, går fjerkræet på marken. Her kan de bevæge sig frit på mark og i skov, hvilket giver naturligt sunde dyr og uforlignelig smag. Gothenborgs fjerkræ købes på frost, da dyrene lever af og i naturen i sommerhalvåret. 

 

Du kan nemt bestille din økologiske juleand hos os. 

 

Priser fra 559 til 669 kr. 

 

Bestil din økologiske Gothenborg Juleand på 3,4 til 3,6 kg. her i dag

Bestil din økologiske Gothenborg Juleand på 3,0 til 3,2 kg. her i dag

Bestil din økologiske Gothenborg Juleand på 2,8 til 3,0 kg. her i dag

 

Ud over de lækre julegæs sælger vi også julekalkuner og julegæs samt slagtervarer. 

Bestil din lækre julekalkun hos os i dag

Bestil din lækre gåsesteg her i dag

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her