Jul - vi vender tilbage i slutningen af 2021 med julevarer

Salget af julevarer er slut for i år

 

,Men vi vender naturligvis stærkt tilbage med Gothenborg Fjerkræ, lækre Cherry Valley ænder og kødfyldte franske kalkuner samt lækre juleslagtervarer og meget meget mere i 2021. Vores julewebshop åbner som regel i slutningen af oktober. Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få besked lige så snart den åbner igen

 

Den Grønne Asparges har leveret måltidskasser siden 2012 og vi er meget passioneret omkring god mad og kvalitet. Det gælder naturligvis også til jul.  Læs mere om os her:    

 

     


Vi gør det nemt at få god julemad

Det skal være nemt at få de bedste madvarer på bordet. Det gælder også når det er jul. Derfor har vi samlet et udvalg de bedste råvarer til din julemad fra de bedste producenter i Danmark. Du kan bl.a. finde Gothenborgs testvindende økologiske and, økologiske flæskestege og fisk fra P. Clausens Fiskehandel. Vi leverer alle varene direkte til din dør, så du ikke behøver at skal ud af handle. 

 

Vil du have en julemiddag med de bedste økologiske råvarer på bordet uden at skal ud i supermarkedet for at handle ind? Så prøv vores julemåltidskasse, hvor du får alle råvarer til julemiddagen og opskrifter leveret til din dør. Anden kommer i julemåltidskassen kommer fra Gothenborg og flæskestegen er økologisk

 

Når du køber julemad hos os, kan du du samtidigt være med til at give mad på julebordet til dem der ikke har råd. I kurven har du mulighed for at lave en donation til Mødrehjælpen. Hele donationen går ubeskåret til at sende madvarer til udsatte familier, så de også kan få en god jul.  

 

Vi leverer i god tid inden jul og sørger for at optøningen af fjerkræ o.lign sker på vejen til dig. 

 

Hvis du bestiller for over 1000,- får du gratis fragt. Vi leverer julevarer i alle brofaste dele af landet. 

 

Slagtervarer og fisk leveres i en flamingokasse med is og køleelement, så det nemt kan holde sig til det bliver leveret. Bestiller du fjerkræ sender vi dem i frossen tilstand uden køl. På den måde kan optøningsprocessen påbegyndes under levering. 

 

Hvem er vi?

Den Grønne Asparges har leveret måltidskasser siden 2012 og vi glæder os til at vi hver mandag og tirsdag pakker en måltidskasse til dig. Vores kendtegn er passion, personlighed og kvalitet. Læs mere om os her:           

 

Er der noget du mangler? 

 

Hvis du skal bruge en vare, som vi ikke har på lager, kan vi højst sandsynligt bestille det hjem. Skriv til os her eller ring på 7876 8585 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her