Julevarer

Igen i år kan du købe økologisk Gothenborg Fjerkræ, lækre økologiske juleænder, kødfyldte kalkuner, gæs og ænder samt lækre juleslagtervarer 

 

Den Grønne Asparges har leveret julemad til de danske middagsborde siden 2012 og vi er meget passioneret omkring god mad og kvalitet. Det gælder naturligvis også til jul.  Læs mere om os her:    

 

    

preload spinner

Vi gør det nemt at få god julemad


Det skal være nemt at få de bedste madvarer på bordet. Det gælder også når det er jul. Derfor har vi samlet et udvalg de bedste råvarer til din julemad fra de bedste producenter i Danmark. Du kan bl.a. finde Gothenborgs testvindende økologiske juleænder og økologiske flæskestege fra Bertels Gris. Vi leverer alle varerne direkte til din dør, så du ikke behøver at skal ud af handle. Betalingen for de julevarer du bestiller sker først ved afsendelse af varerne. 


Når du køber julemad hos os, kan du du samtidigt være med til at give mad på julebordet til dem der ikke har råd. I kurven har du mulighed for at lave en donation til Mødrehjælpen. Hele donationen går ubeskåret til at sende madvarer til udsatte familier, så de også kan få en god jul.  


Vi leverer i god tid inden jul og sørger for at optøningen af fjerkræ sker på vejen til dig. Bestil senest d. 18.12.2023 og vi leverer til 22.12.2023  Fragten til din hoveddør koster kun 59 kr.  Vi leverer julevarer i alle brofaste dele af landet. Kød og fjerkræ leveres i en flamingokasse/Kølepose og de frosne varer begynder optøningen på vej til dig. På den måde er de klar til tilberedning i god tid til juleaften. 

Hvem er vi?

Den Grønne Asparges har leveret julemad til de danske middagsborde siden 2012

Vores kendetegn er passion, personlighed og kvalitet. Læs mere om os her          

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her