Jul

Uanset hvad du vil have på menuen på dit julebord i år så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Vi har bl.a lækre økologiske ænder, gæs og kalkuner fra Gothenborg, økologiske julemåltidskasser med alt til julemiddagen og meget meget mere

Se hele det store juleudvalg herunder

 

Den Grønne Asparges har leveret måltidskasser siden 2012 og vi er meget passioneret omkring god mad og kvalitet. Det gælder naturligvis også til jul.  Læs mere om os her:    

 

     


Vi gør det nemt at få god julemad

Det skal være nemt at få de bedste madvarer på bordet. Det gælder også når det er jul. Derfor har vi samlet et udvalg de bedste råvarer til din julemad fra de bedste producenter i Danmark. Du kan bl.a. finde Gothenborgs testvindende økologiske and, flæskesteg fra frilandsgrise på Johannesminde og fisk fra P. Clausens Fiskehandel. Vi leverer alle varene direkte til din dør, så du ikke behøver at skal ud af handle. 

 

Vil du have en julemiddag med de bedste økologiske råvarer på bordet uden at skal ud i supermarkedet for at handle ind? Så prøv vores julemåltidskasse, hvor du får alle råvarer til julemiddagen og opskrifter leveret til din dør. Anden kommer i julemåltidskassen kommer fra Gothenborg og flæskestegen fra Johannesminde. 

 

Når du køber julemad hos os, kan du du samtidigt være med til at give mad på julebordet til dem der ikke har råd. I kurven har du mulighed for at lave en donation til Mødrehjælpen. Hele donationen går ubeskåret til at sende madvarer til udsatte familier, så de også kan få en god jul.  

 

Vores økologiske julefjerkræ fra Gothenborg, slagtervarer fra Johannesminde og julemåltidskasser kan kun leveres den 20. december. Resten af vores udvalg kan løbes leveres frem til  jul. Sidste frist for at bestille madvarer, der skal nå frem inden jul er fredag den 18 . december 2020 kl. 09.00. 

 

Hvis du bestiller for over 1000,- får du gratis fragt. Vi leverer julevarer i alle brofaste dele af landet. 

 

Slagtervarer og fisk leveres i en flamingokasse med is og køleelement, så det nemt kan holde sig til det bliver leveret. Bestiller du fjerkræ sender vi dem i frossen tilstand uden køl. På den måde kan optøningsprocessen påbegyndes under levering. 

 

Hvem er vi?

Den Grønne Asparges har leveret måltidskasser siden 2012 og vi glæder os til at vi hver mandag og tirsdag pakker en måltidskasse til dig. Vores kendtegn er passion, personlighed og kvalitet. Læs mere om os her:           

 

Er der noget du mangler? 

 

Hvis du skal bruge en vare, som vi ikke har på lager, kan vi højst sandsynligt bestille det hjem. Skriv til os her eller ring på 7876 8585 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her