Julevarer

Vores julesalg 2022 er nu slut. Vi vender tilbage med julesalget i 2023. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked når vi åbner vores julewebshop i 2023. Det sker som regel i september/oktober måned. 

 

Igen i år kan du købe økologisk Gothenborg Fjerkræ, lækre økologiske juleænder, økologiske julemåltidskasser med alt til julemaden, kødfyldte kalkuner, gæs og ænder samt lækre juleslagtervarer 

 

Den Grønne Asparges har leveret måltidskasser siden 2012 og vi er meget passioneret omkring god mad og kvalitet. Det gælder naturligvis også til jul.  Læs mere om os her:    

 

    

preload spinner

 

Vi gør det nemt at få god julemad


Det skal være nemt at få de bedste madvarer på bordet. Det gælder også når det er jul. Derfor har vi samlet et udvalg de bedste råvarer til din julemad fra de bedste producenter i Danmark. Du kan bl.a. finde Gothenborgs testvindende økologiske juleænder og økologiske flæskestege fra Bertels Gris. Vi leverer alle varene direkte til din dør, så du ikke behøver at skal ud af handle. Betalingen for de julevarer du bestiller sker først ved afsendelse af varene. 


Vil du have en julemiddag med de bedste økologiske råvarer på bordet uden at skal ud i supermarkedet for at handle ind? Så prøv vores julemåltidskasse, hvor du får alle råvarer til julemiddagen og opskrifter leveret til din dør. Anden kommer i julemåltidskassen kommer fra Gothenborg og flæskestegen er økologisk


Når du køber julemad hos os, kan du du samtidigt være med til at give mad på julebordet til dem der ikke har råd. I kurven har du mulighed for at lave en donation til Mødrehjælpen. Hele donationen går ubeskåret til at sende madvarer til udsatte familier, så de også kan få en god jul.  


Vi leverer i god tid inden jul og sørger for at optøningen af fjerkræ o.lign sker på vejen til dig. Bestil senest d. 18.12.2022 og vi leverer til 22.12.2022  Fragten til din hoveddør koster kun 49 kr.  Vi leverer julevarer i alle brofaste dele af landet. Kød og fjerkræ leveres i en flamingokasse/Kølepose og de frosne varer begynder optøningen på vej til dig. På den måde er de klar til tilberedning i god tid til juleaften. 

Hvem er vi?

 

Den Grønne Asparges har leveret måltidskasser siden 2012 og vi glæder os til at vi hver mandag og tirsdag pakker en måltidskasse til dig. Vores kendetegn er passion, personlighed og kvalitet. Læs mere om os her          

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her