Forkæl en du holder af med et gavekort på en måltidskasse

 

Forkæl en du holder af med et gavekort på en måltidskasse


Har du brug for en lækker gave til manden, din mor, en god ven eller en helt fjerde kan du vælge at give ham eller hende et måltidskasse gavekort. Et gavekort til mad er altid et hit og modtageren kan selv vælge imellem 5 forskellige kasser eller du kan vælge hvilken kasse du ønsker at give. 

 

Priserne på måltidskasserne pr. uge starter fra 369 kr. og op til 829 kr (afhængigt af hvor mange personer du ønsker at købe til). Du kan vælge om du ønsker at give en eller flere måltidskasser med råvarer og ingredienser til 3 eller 4 dage og modtageren vælger selv i hvilken uge han/hun ønsker at modtage måltidskassen.

 

Når du køber et gavekort mad laver vi et fint kort til dig med en personlig hilsen fra dig. Du bestemmer altså hvilken tekst du ønsker, der skal stå på gavekortet. Vi sender gavekortet til dig på e-mail og du betaler efterfølgende via mobilepay eller en bankoverførsel.

 

Mad gavekort bliver helt sikkert årets helt store gavehit. Det er dog desværre pt. ikke muligt at bestille måltidskasser gavekort online. Hvis du ønsker at købe et gavekort til måltidskasser er du dog meget velkommen til at

 

✔️ sende en mail til os på mail@dengroenneasparges.dk

✔️ eller ringe til os på telefon 78 76 85 85

 

Vi glæder os til at høre fra dig

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her