Gavekort måltidskasse


Et gavekort til mad er blevet mere og mere populært, og er du på udkig efter det bedste gavekort og en gavekort gave eller måske endda et julegave gavekort så er du kommet til det rette sted.

 

Når du køber et gavekort til måltidskasse hos Den Grønne Asparges får du et mad gavekort, hvor modtageren selv kan vælge mellem vores 5 forskellige måltidskasser. Du bestemmer selv beløbet, og modtageren skal således blot selv betale en evt. difference.

 

Du kan også vælge at give modtageren en bestemt type måltidskasse. Modtageren bestemmer selv hvornår han/hun ønsker at indløse gavekortet og leveringen er selvfølgelig gratis. Køb gavekort eller julegavekort fra Den Grønne Asparges idag.

 

Køb et gavekort

 

Det er desværre pt. ikke muligt at købe et gavekort til en måltidskasse direkte på vores hjemmeside.  Hvis du ønsker at købe et gavekort til måltidskasser skal du derfor kontakte os ved at

 

✔️ sende en e-mail til os på mail@dengroenneasparges.dk

✔️ eller ringe til os på telefon 78 76 85 85

✔️ betalingen sker via Mobilepay

Gavekort til alle

 

Vi har måltidskasser fra 1 til 6 personer og tilbyder 5 forskellige måltidskasser: Familiekassen, Inspirationskassen, Slankekassen, Vegetarkassen & Pescetarkassen. Priserne på måltidskasserne pr. uge starter fra 379 kr. og op til 869 kr (afhængigt af hvilken kasse sam hvor mange personer og dage du ønsker at købe til).

 

Så uanset om du er på udkig efter gavekort til ansatte, gavekort mand, gavekort kvinder, jule gavekort, gavekort til unge, gavekort til forældre eller gavekort til mors dag eller gavekort til fars dag så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Det er nemt og enkelt.

 

✔️ Kontakt os via e-mail eller telefon

✔️ Vi laver et fint kort til dig, som vi sender til dig via e-mail.

✔️ Ønsker du en personlig hilsen på kortet kan dette naturligvis sagtens lade sig gøre.

✔️ Du printer selv gavekortet og betaler via mobilepay eller en bankoverførsel

✔️ Modtageren indløser gavekortet hos os

 

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Find menuerne i vores 5 måltidskasser her

Se her hvornår måltidskassen bliver leveret

Find alle priserne på vores 5 måltidskasser her

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her