Familiekassen fra Den Grønne Asparges Måltidskasser

Bestil din måltidskasse her

Familiekassen - velkendte, velsmagende & mættende retter

 

Denne måltidskasse er for alle, men velegnet til børnefamilier. Her finder du lækre, velsmagende, varierede og mættende retter, hvor alles smagsløg kan være med. Med måltidskasser fra Den Grønne Asparges får du hjælpe til at lave god hverdagsmad fra bunden og du kan se præcis hvad du spiser. Alle de råvarer, du får i kassen, er friske og du skal selv tilberede f.eks. dressing, saucer og mayonnaise.

 

Hvorfor skal du vælge en måltidskasse fra Den Grønne Asparges

 

Du kan vælge aftensmad til 3 eller 4 dage og hvis du ønsker, at du og din familie skal spise mere fisk kan du vælge en kasse med én fiskedag. Alle øvrige dage er med kvalitetsslagterkød med lækkert velsmagende tilbehør, grøntsager & bagværk fra bageren. Tilberedningstiden på retterne er gennemsnitligt 30-60 min. Bestil børnevenlige måltidskasser fra os i dag. 

 

Se menuen i Familiekassen fra Den Grønne Asparges her

Find vores priser på måltidskasserne her

Se her hvornår vi leverer din måltidskasse til dig

Om os

Pia Foged - Indehaver og Stifter af Den Grønne Asparges Måltidskasser

 

Jeg hedder Pia Foged, og i 2011 stiftede jeg Den Grønne Asparges Måltidskasser. Min passion er lækker hverdagsmad lavet af gode & friske kvalitets råvarer. Vi er en lille familiejet virksomhed med  base i Højbjerg ved Århus. 

 

Vil du spise grønnere og mere varieret, og kan du som jeg lide at lave hurtig hjemmelavet og velsmagende mad fra bunden af lækre friske råvarer?

 

Så skal du vælge måltidskassen fra Den Grønne Asparges. Vi har lagt menuen for dig, og sørger for indkøb og opskrifter. Du skal blot lave maden færdig. Samtidig får du også ny inspiration til din egen madlavning. Abonnementet er uden binding & det er nemt at sætte på pause eller afmelde igen. Prøv en god måltidskasse hos os.

 

Hverdagsmad til døren

Med vores nemme måltids kasser slipper du for selv at finde på ideer til aftensmaden og du får samtidig ny inspiration til din egen madlavning. Du kan vælge gode måltidskasser til 3 dage eller en måltidskasse til 4 dage og du kan vælge måltidskasser med fisk og måltidskasser uden fisk. Vores måltidskasser er fyldt med lækre råvarer som friske grøntsager, kvalitetsslagterkød og fisk med velsmagende tilbehør, lækre mejeriprodukter, friske og tørrede krydderier & bagværk fra bageren.

 

Med i måltidskasserne følger nemme og enkle opskrifter. Måltidskassen er for alle, men er en børnevenlig måltidskasse. Vi har lavet madplanen, sørget for indkøb, lavet opskrifter, og alt du skal gøre er at lave maden færdig på kun 30-60 minutter. Efter kort tid kan hele familien sætte sig til bordet, og nyde et sundt og velsmagende måltid. Det er nemt mad og hurtig aftensmad. Bestil mad kasser fra Den Grønne Asparges i idag. Se måltidskasse pris herunder og læs mere om hvad er en måltidskasse her på siden. 
 

Hvad koster en måltidskasse?

  Måltidskasser 1 personer i 4 dage til 387 kr.  

  Måltidskasser 2 personer i 3 dage til 471 kr.  

  Måltidskasser 2 personer i 4 dage til 555 kr.  

  Måltidskasser 3 personer i 3 dage til 555 kr.  

  Måltidskasser 3 personer i 4 dage til 660 kr.  

  Måltidskasser 4 personer i 3 dage til 629 kr.  

  Måltidskasser 4 personer i 4 dage til 739 kr.  

  Måltidskasser 5 personer i 3 dage til 669 kr.  

  Måltidskasser 5 personer i 4 dage til 789 kr.  

  Måltidskasser 6 personer i 3 dage til 734 kr.  

  Måltidskasser 6 personer i 4 dage til 849 kr.  

 

Leveringen til din hoveddør koster kr. 49 pr. levering

Er du i tvivl om noget?

Hvis du har nogle spørgsmål til os inden du evt. køber en af vores madkasser skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du er også altid velkommen til at se om du kan finde svaret i vores FAQ eller på nogle af vores informationssider. Vi har samlet et lille udvalg af links til de sider, som vores kunder ofte meget gerne vil læse lidt mere om. Prøv måltidskasse fra Den Grønne Asparges i dag.

 

Kontakt os her

Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Læs mere om Den Grønne Asparges her

Eksempler på opskrifter fra vores måltidskasser

Mød vores leverandører til måltidskasserne

Sådan fungerer dit måltidskasse abonnement

 

Levering af måltidskasser

Du få din maaltidskasse leveret til din hoveddør enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor. Levering af maaltidskasser koster kun 49 kr. pr. levering og  sker enten via egne chauffører eller med faste pålidelige samarbejdspartnere. Se her hvornår vi leverer hos dig og hvad du skal være opmærksom på hvis du bor i lejlighedsbyggeri. Bestil måltidskasse fra den Grønne Asparges i dag.

Klik her og se hvilken dag vi leverer hos dig

Måltidskasser uden abonnement

Når du opretter dig som kunde hos os tilmelder du dig til et abonnement, men der er ingen bindingsperiode på dit abonnement og du kan derfor nøjes med at modtage en enkelt kasse eller du kan nemt sætte dit abonnement på pause.

 

Når du opretter dig som kunde vælger du om du ønsker levering hver uge, i de lige uger eller i de ulige uger. Du vælger også hvor mange personer og dage du ønsker måltidsboxe leveret til og hvilken type måltidskasse du ønsker leveret. Du kan desuden vælge en ny måltidskasse hver uge.

 

Ud over Familiekassen kan du vælge imellem vores 4 andre måltidskasser: Vegetarkassen, Pescetarkassen, Slankekassen & Inspirationskassen. Bestil måltidskasser fra Den Grønne Asparges idag. Se priser på måltidskasser her

 

Vegetarkassen fra Den Grønne Asparges

Inspirationskassen fra Den Grønne Asparges

Pescetarkassen fra Den Grønne Asparges

 

Slankekassen fra Den Grønne Asparges

 

 

 

De bedste måltidskasser

Vi er glade for god mad lavet af de bedste råvarer. Det skal du kunne mærke, når du modtager vores produkter, når du ser vores opskrifter og når du taler med os. God mad kan være med til at løfte stemningen og knytte bånd. Derfor vil vi gerne dele passionen for mad med dig. Den Grønne Asparges er en lille familiejet virksomhed og vi bor i Højbjerg ved Århus, hvorfra vi pakker og distribuere måltidskasserne. Køb måltidskasser fra Den Grønne Asparges idag. 

 

I alle vores 5 måltidskasser finder du alle de friske og lækre råvarer samt opskrifter, som du skal bruge til at tilberede lækker og god hverdagsmad til hele familien. Vi forventer kun, at du selv har enkelte basisvarer så som salt, peber, mel, havregryn og mælk. Måltidskassen er også for børn og du kan sagtens have dine børn med i køkkenet.  Vi laver ikke måltidskasser med færdigretter. Hos os får du ingredienser og råvarer til at lave lækker hverdagsmad fra bunden. Vi har mange økologiske grøntsager, råvarer og ingredienser i vores måltidskasser, men 100% økologiske måltidskasser finder du ikke hos os. Med Familiekassen tilbyder vi dig en rigtig gode børne måltidskasser.

 

Er du single, og på udkig efter måltidskasser single til 1 person, som gør, at du slipper for mindre madspild, er Familiekassen også et godt valg. Her får du god og nem aftensmad leveret til døren. Det samme gør sig gældende hvis du er studerende eller pensionist, og gerne vil have en måltidskasse leveret direkte til din dør (bemærk i den forbindelse, at vi kun kan levere i lejlighedsbyggeri hvis der er fri adgang til opgangen eller der er en dørtelefon med kode)

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her