Inspirationskassen fra Den Grønne Asparges Måltidskasser

Bestil din måltidskasse her

Inspirationskassen - varierede og kulinariske oplevelser

 

Inspirationskassen er til dig, som ønsker at eksperimentere mere i køkkenet, udfordre dine smagsløg og ikke mindst få ny inspiration aftensmaden. Med fokus på varierede og kulinariske oplevelser lader vi os inspirere af alverdens køkkener. Også i denne måltidskasse kan du vælge om du ønsker én fiskedag med lækker frisk fisk fra vores fiskehandler Aarhus Fiskeimport på Århus Havn. Der er desuden altid én vegetardag i denne kasse. 

Hvorfor skal du vælge en måltidskasse fra Den Grønne Asparges

Med måltidskasser fra Den Grønne Asparges får du hjælp fra os til at lave god hjemmelavet hverdagsmad fra bunden og du kan altid se præcis hvad du spiser. Alle de råvarer, du får i kassen, er friske og du skal selv tilberede f.eks. dressing, saucer og mayonnaise. Da du selv tilsætter krydderier o.lign kan dine børn også sagtens være med til at spise retterne i denne kasse. Tilberedningstiden på retterne er gennemsnitligt 30-60 min. 

 

Se menuen i Inspirationskassen fra Den Grønne Asparges her

Find vores priser på måltidskasserne her

Se her hvornår vi leverer din måltidskasse til dig

Om os

Pia Foged - Indehaver og Stifter af Den Grønne Asparges Måltidskasser

 

Jeg hedder Pia Foged, og i 2011 stiftede jeg Den Grønne Asparges Måltidskasser. Min passion er lækker hverdagsmad lavet af gode & friske kvalitets råvarer. Vi er en lille familiejet virksomhed med  base i Højbjerg ved Århus. 

 

Vil du spise grønnere og mere varieret, og kan du som jeg lide at lave hurtig hjemmelavet og velsmagende mad fra bunden af lækre friske råvarer?

 

Så skal du vælge måltidskassen fra Den Grønne Asparges. Vi har lagt menuen for dig, og sørger for indkøb og opskrifter. Du skal blot lave maden færdig. Samtidig får du også ny inspiration til din egen madlavning. Abonnementet er uden binding & det er nemt at sætte på pause eller afmelde igen. Prøv en god måltidskasse hos os.

 

Hverdagsmad til døren

Med vores nemme måltidskasser slipper du for selv at finde på ideer til aftensmaden og du får samtidig ny inspiration til din egen madlavning. Du kan vælge en måltidskasse til 3 dage eller en måltidskasse til 4 dage og du kan vælge måltidskasser med fisk og måltidskasser uden fisk. Vores maaltidskasser er fyldt med lækre råvarer som friske grøntsager, kvalitetsslagterkød og fisk med velsmagende tilbehør, lækre mejeriprodukter, friske og tørrede krydderier & bagværk fra bageren.

 

Med i måltidskasserne følger nemme og enkle opskrifter. Vi har lavet madplanen, sørget for indkøb, lavet opskrifter, og alt du skal gøre er at lave maden færdig på kun 30-60 minutter. Efter kort tid kan du og hele din husstand sætte sig til bordet, og nyde et sundt og velsmagende måltid. Det er nemt & enkelt og du får en maaltidskasse med en sund aftensmad madplan. Bestil måltidskasse fra Den Grønne Asparges Måltidskasser i dag. 

 

Hvad koster en måltidskasse?

  Måltidskasser 1 personer i 4 dage til 387 kr.  

  Måltidskasser 2 personer i 3 dage til 469 kr.  

  Måltidskasser 2 personer i 4 dage til 555 kr.  

  Måltidskasser 3 personer i 3 dage til 549 kr.  

  Måltidskasser 3 personer i 4 dage til 660 kr.  

  Måltidskasser 4 personer i 3 dage til 619 kr.  

  Måltidskasser 4 personer i 4 dage til 755 kr.  

  Måltidskasser 5 personer i 3 dage til 659 kr.  

  Måltidskasser 5 personer i 4 dage til 807 kr.  

  Måltidskasser 6 personer i 3 dage til 719 kr.  

  Måltidskasser 6 personer i 4 dage til 869 kr.  

 

Levering til din hoveddør koster kr. 49 pr. levering

 

Er du i tvivl om noget?

Hvis du har nogle spørgsmål til os inden du evt. køber en af vores måltids kasser skal du endelig ikke vente med at kontakte os. Du er også altid velkommen til at se om du kan finde svaret i vores FAQ eller på nogle af vores informationssider. Vi har her samlet et lille udvalg af links til de sider, som vores kunder ofte meget gerne vil læse lidt mere om. 

 

Kontakt os her

Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Læs mere om Den Grønne Asparges her

Eksempler på opskrifter fra vores måltidskasser

Mød vores leverandører til måltidskasserne

Sådan fungerer dit måltidskasse abonnement

Levering af måltidskasser

Du få din maaltidskasse leveret hjem til dig enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor. Madkasser leveret til døren sker enten via egne chauffører eller med faste pålidelige samarbejdspartnere. Se her hvornår vi leverer hos dig og hvad du skal være særligt opmærksom på hvis du bor i lejlighedsbyggeri. Bestil måltidskasse i dag. 

Klik her og se hvilken dag vi leverer hos dig

Måltidskasser uden abonnement

Når du opretter dig som kunde hos Den Grønne Asparges tilmelder du dig til et abonnement. Der er ingen bindingsperiode på dit abonnement og hvis du ønsker det kan du derfor nøjes med at modtage en enkelt kasse eller du kan nemt og enkelt sætte dit abonnement på pause.

 

Når du opretter dig som kunde vælger du om du ønsker levering hver uge, i de lige uger eller i de ulige uger. Du vælger også hvor mange personer og dage du ønsker en måltidskasse leveret til og hvilken type måltidskasse du ønsker leveret.

 

Vi har gode måltidskasser med f.eks pescetarretter, sund mad kasser, børnevenlige måltidskasser & måltidskasser med fisk,  Du kan vælge imellem vores 5 forskellige måltidskasser: Familiekassen, Vegetarkassen, Pescetarkassen, Slankekassen & Inspirationskassen.

 

Familiekassen fra Den Grønne Asparges

Vegetarkassen fra Den Grønne Asparges

Pescetarkassen fra Den Grønne Asparges

Slankekassen fra Den Grønne Asparges

 

 

Mad inspiration leveret til døren

Den Grønne Asparges er en lille familiejet virksomhed med base i Højbjerg ved Århus, hvorfra vi pakker og distribuere måltidskasserne. Vi er rigtig glade for god mad lavet af de bedste råvarer. God mad kan nemlig være med til at løfte stemningen og knytte bånd. Derfor vil vi gerne dele passionen for mad med dig og få lov til at være en del af dit middagsbord.

 

I alle vores 5 måltidskasser: Familiekassen, Inspirationskassen, Slankekassen, Vegetarkassen og Pescetarkassen finder du alle de friske og lækre råvarer samt opskrifter, som du skal bruge til at tilberede lækker og god hverdagsmad. Vi forventer kun, at du selv har enkelte basisvarer så som salt, peber, mel, æg, havregryn og mælk. Måltidskassen er også for børn og du kan sagtens have dine børn med i køkkenet.  Vi laver ikke måltidskasser med færdigretter. Hos os får du ingredienser og råvarer til at lave lækker hverdagsmad fra bunden. Vi har mange økologiske grøntsager, råvarer og ingredienser i vores måltidskasser, men 100% økologiske måltidskasser finder du ikke hos os. 

 

Hos os finder du måltidskasser fra 1 til 6 personer. Det betyder at hvis du ønsker måltidskasser til 2 personer, måltidskasser 5 personer eller måske måltidskasser 3 personer er du kommet til det helt rigtige sted. Er du single, og på udkig efter måltidskasser til 1 person, som gør, at du slipper for mindre madspild, er Inspirationskassen også et godt valg. Vi tilbyder kun en måltidskasser til 1 person i 4 dage. Her får du god og nem aftensmad leveret til døren.

 

Bor du i lejlighedsbyggeri skal du være opmærksom på, at vi kun kan leverer en måltidskasse til dig hvis der er fri adgang til opgangen eller der er en dørtelefon med kode)

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her