Den Grønne Asparges - Nemtmåltid.dk

 

 

 

 

Indtast kampagnekoden NEMTMÅLTID & få 25% på de to første måltidskasser

 

Vi tilbyder 5 forskellige måltidskasser, som altid indeholder en masse lækre grøntsager, gode råvarer, frisk fisk, bagerbrød og godt slagterkød. Vores måltidskasser kan du bestille fra 1 til 6 personer og du kan vælge om du ønsker, at det skal være med eller uden 1 dag med fisk. Vores Pesctarkasse har altid en fiskedag. Priserne starter fra kun 369 kr. Hver uge laver vi en ny varieret madplan til hver af vores 5 kasser. Bestil måltidskasser idag og få en hjælpende hånd i din hverdag. 

 

Du kan bestille din måltidskasse helt frem til torsdag kl. 23.59 i ugen før du ønsker levering. Indtil dette tidspunkt kan du også altid foretage evt. ændringer i dit abonnement. Betalingen for måltidskassen sker først ved afsendelse af kassen. 

 

Se her hvorfor du skal vælge en måltidskasse fra Den Grønne Asparges

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Den Grønne Asparges

 

Se alle madplaner i vores måltidskasser her

Find vores priser på måltidskasserne her

Se her hvornår vi leverer din måltidskasse til dig

 

Vores måltidskasser

Hos Den Grønne Asparges har vi udvalgt passionerede mennesker fra primært lokale producenter til at levere bl.a. grøntsager, kød og fisk til vores måltidskasser.

 

Vi får f.eks. fisk fra den familiejede virksomhed Århus Fiskeexport på havnen i Århus, kød fra Danmarks førende leverandør til restauranter Randers Kød Engros og mange af vores grøntsager er fra lokale producenter fra Århus og Østjylland.

 

Mange produkter er økologiske, mens øvrige er konventionelle men af rigtig god kvalitet, hvilket vi vægter meget højt i vores måltidskasser. Generelt vil du opleve, at vi er meget passionerede omkring mad og gode råvarer & vi glæder os rigtig meget til at pakke din måltidskasse også. 

 

Hvem er vi?

Pia Foged - Stifter og Indehaver af Den Grønne Asparges Måltidskasser

Jeg hedder Pia Foged, og i 2011 stiftede jeg Den Grønne Asparges Måltidskasser. Min passion er lækker og sund hverdagsmad lavet af gode & friske kvalitets råvarer. Den Grønne Asparges er en lille familiejet virksomhed med base i Højbjerg ved Århus. Sammen med min mand og vores team af dedikerede og dygtige medarbejder er det herfra vi pakker og distribuerer måltidskasserne til dig. 

 

Vi er rigtig glade for god mad lavet af lækre råvarer købt i vores lokalområde her i Århus og Østjylland. Vi får f.eks. fisk fra Århus Fiskeexport på havnen i Århus, kød fra en af Danmarks førende leverandør til restauranter Randers Kød Engros og vores grøntsager er fra lokale producenter og leverandører i Århusområdet. Brød, som f.eks flutes, pitabrød og rugbrødshapser får vi fra Lagkagehuset

 

Måltidskasser giver dig en hjælpende hånd

Vi har 5 forskellige måltidskasser, som vi hver uge laver nye menuer og opskrifter til 

 

Familiekassen

 

En måltidskasse er for alle, men velegnet til børnefamilier. Her finder du lækre, velsmagende, varierede og mættende retter, hvor alles smagsløg kan være med. Alle de råvarer, du får i kassen, er friske og du skal selv tilberede f.eks. dressing, saucer og mayonnaise. For at bestille din måltidskasse med 25% rabat på de 2 første kasser skal du huske at indtaste kampagnekoden NEMTMÅLTID. Find en udførlig vejledning til hvordan du opretter dig som ny kunde her

 

Bestil din Familiekasse her

Se priserne på Familiekassen her

Rabatten på 25% på de to første måltidskasser er ikke fratrukket ovenstående priser. Leveringen til din hoveddør koster 49 kr. pr. levering og vi opkræver ikke et oprettelses- eller emballagebegyr. 

Find menuen i vores Familiekasse her

Se menuerne i vores øvrige måltidskasser her

 

Inspirationskassen

Denne måltidskasse er til dig, som ønsker at eksperimentere mere i køkkenet, udfordre dine smagsløg og ikke mindst få ny inspiration aftensmaden. Med fokus på varierede og kulinariske oplevelser lader vi os inspirere af alverdens køkkener. Også i denne måltidskasse kan du vælge om du ønsker én fiskedag med lækker frisk fisk fra vores fiskehandler Aarhus Fiskeimport på Århus Havn. Der er desuden altid én vegetardag i denne kasse. For at bestille din måltidskasse med 25% rabat på de 2 første kasser skal du huske at indtaste kampagnekoden NEMTMÅLTID. Find en udførlig vejledning til hvordan du opretter dig som ny kunde her

 

Bestil din Inspirationskasse her

Find priserne på vores Inspirationskasse her

Rabatten på 25% på de to første måltidskasser er ikke fratrukket ovenstående priser. Leveringen til din hoveddør koster 49 kr. pr. levering og vi opkræver ikke et oprettelses- eller emballagebegyr. 

 

Find menuen i Inspirationskassen her

Find menuen i vores øvrige måltidskasser her

 

Slankekassen

Slankekassen er til dig som ønsker at leve grønnere og sundere, men uden at gå på kompromis med den gode smagsoplevelse. Du får gode varierede aftensmåltider, som mætter godt. Måltiderne indeholder altid en masse lækre grøntsager og lækkert slagterkød. Der er også altid en vegetardag i vores slankekasse. Kassen er baseret på low-carb-principperne, hvilket betyder at du ikke vil finde f.eks. ris, kartofler og pasta som tilbehør til retterne i vores slankekasser. For at bestille din måltidskasse med 25% rabat på de 2 første kasser skal du huske at indtaste kampagnekoden NEMTMÅLTID. Find en udførlig vejledning til hvordan du opretter dig som ny kunde her

 

Bestil din Slankekasse her

Find priserne på vores Slankekasse her

Rabatten på 25% på de to første måltidskasser er ikke fratrukket ovenstående priser. Leveringen til din hoveddør koster 49 kr. pr. levering og vi opkræver ikke et oprettelses- eller emballagebegyr. 

 

Find menuen i vores Slankekasse her

Find menuen i vores måltidskasser her

 

Vegetarkassen

I Vegetarkassen finder du velsmagende, varierede & fyldige vegetariske retter til alle. I måltidskassen spiller de lækre grøntsager naturligvis hovedrollen og de suppleres af friske og tørrede krydderier pakket så mængderne passer til retten og vegetabilske proteiner som bønner, korn, ærter og linser samt gode oste, lækre mejeriprodukter pasta & bagværk fra bageren. For at bestille din måltidskasse med 25% rabat på de 2 første kasser skal du huske at indtaste kampagnekoden NEMTMÅLTID. Find en udførlig vejledning til hvordan du opretter dig som ny kunde her

 

Bestil din Vegetarkasse her

Find priserne på vores Vegetarkasse her

Rabatten på 25% på de to første måltidskasser er ikke fratrukket ovenstående priser. Leveringen til din hoveddør koster 49 kr. pr. levering og vi opkræver ikke et oprettelses- eller emballagebegyr. 

 

Find menuen i vores Vegetarkasse her

Find menuerne i vores øvrige måltidskasser her

 

Pescetarkassen

 

Vores pescetar kasse er til dig, som er vegetar og spiser fisk eller dig som bare vil spise grønnere, men samtidig også ønsker at spise mere fisk. Med pescetar måltidskassen får du overskuelige og inspireren¬de opskrifter på aftensmad med én fiskedag og to eller tre dage med lækre vegetariske retter. Fisken leveres frisk fra vores  Fiskehandler Århus Fiskeeksport på Århus Havn. For at bestille din måltidskasse med 25% rabat på de 2 første kasser skal du huske at indtaste kampagnekoden NEMTMÅLTID. Find en udførlig vejledning til hvordan du opretter dig som ny kunde her

 

Bestil din Pescetarkasse her

Find vores priser på Pesctarkassen her

Rabatten på 25% på de to første måltidskasser er ikke fratrukket ovenstående priser. Leveringen til din hoveddør koster 49 kr. pr. levering og vi opkræver ikke et oprettelses- eller emballagebegyr. 

Find menuen i vores Pescetarkasse her

Find menuen i alle vores måltidskasser her

 

Levering af din måltidskasse

 

Vi leverer din måltidskasse enten mandag eller tirsdag afhængigt af dit postnummer. Måltidskassen vil være leveret hos dig senest kl. 17.00 om mandagen. I Århus og store dele af Østjylland leverer vi selv med egne chauffører og egne biler. Bor du i et af vores tirsdagsområder vil du få levering fra kl. 7 til kl. 18.00. Se her hvornår vi leverer hos dig (åbner i en ny fane)

 

Pakning af din måltidskasse

Når vi pakker din måltidskasse, sker det manuelt og vores søde medarbejdere sørger for, at du får de mængder, som passer til det antal dage og det antal personer du har bestilt til. Når vi laver opskrifter til måltidskasserne, er vi meget opmærksomme på at bruge de rigtige smagssammensætninger så du får den bedste kulinariske madoplevelse og ny mad inspiration.

 

Bestil din måltidskasse idag

 

Bestil din måltidskasse med rabat her

 

Husk at indtaste kampagnekoden NEMTMÅLTID så du får 25% rabat på dine 2 første måltidskasser

 

Er du i tvivl om noget?

Hvis du har nogle spørgsmål til os inden du evt. køber en af vores måltids kasser skal du endelig ikke vente med at kontakte os. Du er også altid velkommen til at se om du kan finde svaret i vores FAQ eller på nogle af vores informationssider. Vi har her samlet et lille udvalg af links til de sider, som vores kunder ofte meget gerne vil læse lidt mere om. 

 

Kontakt os her

Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Læs mere om Den Grønne Asparges her

Eksempler på opskrifter fra vores måltidskasser

Mød vores leverandører til måltidskasserne

Sådan fungerer dit måltidskasse abonnement

 

Det siger kunderne om vores måltidskasser

" JOAN

Lækker og Velsmagende mad, der er let at lave. Har prøvet flere forskellige kasser, og har endnu ikke fået noget der ikke bare smagte godt. Spændende og Nytænkte retter med kendte ingredienser.

" MERETE

Friske varer, Ingen madspild, lækre opskrifter

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her