Sådan bestiller du din måltidskasse som ny kunde

Vi glæder os rigtig meget til at pakke og leverer en måltidskasse til dig. Vi har ingen binding på vores abonnementer så hvis du finder ud af, at en måltidskasse ikke lige er dig eller du ønsker at holde en kortere eller længere pauser er det naturligvis overhovedet ikke noget problem. Deadline for bestilling af en måltidskasse er torsdag kl. 23.59 i ugen før du ønsker levering. 

 

Sidder du lige nu med din mobiltelefon og vil oprette dit abonnement herfra, så er der nogle små tilføjelser til nedenstående vejledning. Du finder en guide til kundeoprettelse via mobil her

Så nemt er det

1. Research

Kig dig lidt rundt på vores hjemmeside og vælg den måltidskasse du gerne vil have. På vores hjemmeside finder du f.eks information om vores 5 forskellige måltidskasser, vores priser, menuer, information omkring levering og andre spændende ting. 

Opret dig som kunde her i dag

2. Opret dig som kunde

Her indtaster du dine kundeoplysninger, kontaktoplysninger, vælger en adgangskode til Min Side. Hvis du har en rabatkode indtaster du den i firkanten kampagnekode. Er du blevet henvist af en af vores nuværende kunder indtaster du dine kode under henvisningskode. Herefter skal du læse og acceptere vores handels- og betalingsbetingelser og har du lyst til at tilmelde dig til vores nyhedsbrev bliver vi glade, men det er naturligvis ikke et krav. 

Opret dig som kunde her i dag

3. Betalingsoplysninger

I det næste trin skal du indtaste dine kortoplysninger. Du betaler først for kassen ved afsendelse og indtastningen af dine kortoplysnigner foregår på en sikker side. Det er kun dig, der kan se dine kortoplysninger. 

Når du har indtastet dine betalingsoplysninger bliver du bedt om at verificere disse via NemID. Som du kan se står der 0 kr. under beløb. Dette skyldes, at du først betaler for kassen ved afsendelse. 

 

4. Log ind igen og Vælg din måltidskasse

Nu er du tæt på at være i mål og mangler nu kun at vælge den måltidskasse du grne vil have leveret. For at gøre det skal du logge ind på "Min Side" med den mailadresse og det kodeord du valgte da du indtastede dine kundeoplysninger. 

Log på min side her

4.1 Når du kommer ind på "Min Side" klikker du på BESTIL.

 

4.2 Herefter vælger du dit ønskede leveringsinterval. Du kan vælge hver uge, de lige uger eller de ulige uger. Du kan til enhver tid lægge pauser ind på dit abonnement. Dette kan gøres op til 20 uger frem. 

 

4.3 Nu vælger du din første leveringsuge/dag og klikker på tilmeld abonnement. 

 

4.4. Tilsidst skal du nu vælge den måltidskasse du gerne vil have leveret. Dette gør du ved at klikke på tilføj og herefter vælge box samt det antal personer du ønsker at bestille til. 

 

Husk at trykke på gem din ordre. 

5. Ændringer til din bestilling og dit abonnement

Hvis du ønsker at foretage evt. ændringer i din bestilling eller dit abonnement kan du gøre dette helt frem til torsdag kl. 23.59 i ugen før du skal have din måltidskasse leveret. 

 

6. Levering af din måltidskasse

Afhængigt af dit postnummer leveres måltidskassen til dig enten mandag eller tirsdag. Måltidskassen er fyldt med lækre råvarer og opskrifter så du skal nu blot lave maden færdig og nyde den ekstra tid, som du har givet dig selv. 

 

Opret dig som kunde her i dag

 

Er du allerede kunde og blot ønsker at foretage nogle ændringer i dit abonnement så klik her

 

Er du i tvivl om noget?

Hvis du har nogle spørgsmål til os inden du evt. køber en af vores madkasser skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du er også altid velkommen til at se om du kan finde svaret i vores FAQ eller på nogle af vores informationssider. Vi har samlet et lille udvalg af links til de sider, som vores kunder ofte meget gerne vil læse lidt mere om. Prøv måltidskasse fra Den Grønne Asparges i dag.

 

Kontakt os her

Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Læs mere om Den Grønne Asparges her

Eksempler på opskrifter fra vores måltidskasser

Mød vores leverandører til måltidskasserne

Se vores lækre menuer her

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her