Sælges først igen i 2022 - Økologisk Gothenborg Frilands Gås, ca. 4-4,5 kg

799,00 DKK

Salget er slut for år. Vi vender stærkt tilbage med nye julevarer i 2022. Vi åbner for julesalget ultimo september 2022. Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få besked så snart vi åbner jule-webshoppen. 

Lækker & kødfuld julegås til juleaften

 

Hos os kan du købe en virkelig lækker dansk Økologisk Frilandsgås fra Gothenborg. Her får du en virkelig lækker og kødfuld julegås. Gæs er helt specielle dyr. De er rolige og fortrolige dyr og de snakker med hinanden både tidlig morgen og i løbet af dagen. Gothenborgs økologiske gås har en naturlig lang levetid på næsten seks måneder i sommerhalvåret.

 

Gothenborg ligger ved Silkeborg. De er kendt for at levere lækre kødfyldte gæs, opdrættet under rigtig gode forhold og med meget stærke principper om dyrevelfærd. Her får du nogle af de bedste danske gæs i Danmark. Læs mere om Gothenborgs økologiske produkter og værdier her

 

Den økologiske Gothenborg gås er frossen når vi sender den. Det skyldes, at de slagtes på det optimale tidspunkt i forhold til dyrenene velfærd - det giver også den bedste smag til kødet. Gåsen påbegynder optøning under forsendelse og bør tø op indtil juleaften i køleskabet fra du modtager den. 

 

Uanset om du vil lave en langtidsstegt julegæs, gås på grill eller måske gås i ovn så er Gothenborg gåsen et rigtig godt valg. Pris gås: Gothenborg Frilandsgås på 4 til 4,5 kg er 799 kr. pr. stk. Vil du have gås juleaften så kan du bestille din dansk gås her idag.  

 

Køb din julegås senest 19. december 2021 og få leveret d. 22. december 2021

 

Gratis levering (Spar 49 kr.) ved køb for over 1.000 kr. Du kan også vælge at afhente din bestilling selv hos os på Michael Drewsensvej 12 i Højbjerg d. 22/12 og kan således også spare fragten. 

 

HVORNÅR LEVERER VI?

Klik og se hvornår vi leverer i dit område

Lagerstatus: Bestil senest den 19.12.21 - leveres den 22.12.21
stk.

 

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her