Vegetarkassen fra Den Grønne Asparges Måltidskasser

Bestil din måltidskasse her

Vegetarkassen - fyldige & vegetariske retter til alle

I Vegetarkassen finder du velsmagende, varierede & fyldige vegetariske retter til alle. I måltidskassen spiller de lækre grøntsager naturligvis hovedrollen og de suppleres af friske og tørrede krydderier pakket så mængderne passer til retten og vegetabilske proteiner som bønner, korn, ærter og linser samt gode oste, lækre mejeriprodukter pasta & bagværk fra bageren. 

Hvorfor skal du vælge en måltidskasse fra Den Grønne Asparges

Du vælger aftensmad til 3 eller 4 dage og hvis du ønsker, at spise vegetarmad og fisk kan du istedet vælge at prøve vores Pescetarkasse. Tilberedningstiden på retterne i måltidskasser vegetar er gennemsnitligt 30-60 min. 

 

Se menuen i Vegetarkassen fra Den Grønne Asparges her

Find vores priser på måltidskasserne her

Se her hvornår vi leverer din måltidskasse til dig

 

Om os

Pia Foged - Indehaver og Stifter af Den Grønne Asparges Måltidskasser

 

Jeg hedder Pia Foged, og i 2011 stiftede jeg Den Grønne Asparges Måltidskasser. Min passion er lækker og sund hverdagsmad lavet af gode & friske kvalitets råvarer. Den Grønne Asparges er en lille familiejet virksomhed med base i Højbjerg ved Århus. Vi leverer måltidskasser til alle brofaste dele af Danmark

 

Du skal vælge en vegetarkasse fra Den Grønne Asparges hvis du som jeg kan lide at lave hurtig hjemmelavet og velsmagende mad fra bunden af lækre friske råvarer. Abonnementet er uden binding & det er nemt at sætte på pause eller afmelde igen og du kan også skifte din type af maaltidskasse ud hver uge hvis du skulle have lyst til det. 

 

Vi laver hver uge menuplanen for dig, og vi sørger for indkøb og opskrifter. Du skal blot lave maden færdig. Opskrifterne kan du altid gemme til senere og finder du din nye livret i vores Vegetarkasse kan du altid finde opskriften frem og lave den igen.

 

 

Sund & varieret madplan med vegetar mad til dig

Med vores nemme og sunde vegetar måltidskasser slipper du for selv at finde på ideer til aftensmaden og du får samtidig ny inspiration til din egen madlavning så uanset om du har været vegetar i flere år, blot elsker vegetariske retter eller måske har et ønske om at spise mere grønt, så er vores vegetarkasse et sikkert valg. 

 

Vegetarkassen fra Den Grønne Asparges er nem, sund og grøn vegetarmad fra 2 til 6 personer, og prisen starter fra kun 369 kr. Vegetar kassen indeholder mange økologiske råvarer. Alle vores kål, rodfrugter & kartofler er økologiske. Kolonialvarene som f.eks dåsetomater, bønner og pasta kan både være økologiske og konventionelle. Vi får lækker surdejspizza dej fra Smartbake og vores øvrige bagværk kommer fra Lagkagehuset. Mejeri er overvejende økologisk, men der kan fra tid til anden være varer, som ikke er økologiske. 

 

Hvad koster en måltidskasse?

  Måltidskasser 2 personer i 3 dage til 369 kr.  

  Måltidskasser 2 personer i 4 dage til 439 kr.  

  Måltidskasser 3 personer i 3 dage til 449 kr.  

  Måltidskasser 3 personer i 4 dage til 579 kr.  

  Måltidskasser 4 personer i 3 dage til 569 kr.  

  Måltidskasser 4 personer i 4 dage til 649 kr.  

  Måltidskasser 5 personer i 3 dage til 609 kr.  

  Måltidskasser 5 personer i 4 dage til 709 kr.  

  Måltidskasser 6 personer i 3 dage til 669 kr.  

  Måltidskasser 6 personer i 4 dage til 749 kr.  

 

Levering til din hoveddør koster 49 kr. pr. levering

 

Er du i tvivl om noget?

Vil du prøve en vegetar måltidskasse, men lige har et par spørgsmål inden du opretter dig som måltidskassekunde skal du endelig bare kontakte os. Du er også altid velkommen til at se om du måske kan finde svaret i vores FAQ eller på nogle af vores informationssider. Vi har her samlet et lille udvalg af links til de sider, som vores kunder ofte meget gerne vil læse lidt mere om. 

 

Kontakt os her

Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Læs mere om Den Grønne Asparges her

Eksempler på opskrifter fra vores måltidskasser

Mød vores leverandører til måltidskasserne

Sådan fungerer dit måltidskasse abonnement

 

Måltidskasser leveret til døren

Vælger du at bestille en vegetarisk måltidskasse vil din grønne måltidskasser blive leveret mandag eller tirsdag. Leveringsdagen afhænger af i hvilket postnummer du bor i. Levering af maaltidskasser sker enten med vores egen chaufførerer eller med vores faste pålidelige samarbejdspartnere. Se her hvornår vi leverer hos dig og hvad du skal være opmærksom på hvis du bor i lejlighedsbyggeri.

Klik her og se hvilken dag vi leverer hos dig

Måltidskasser uden abonnement

Når du opretter dig som kunde hos os tilmelder du dig til et abonnement, men der er ingen bindingsperiode på dit abonnement, og du kan derfor nøjes med at modtage en enkelt kasse eller du kan nemt sætte dit abonnement på pause. Når du opretter dig som kunde vælger du om du ønsker levering hver uge, i de lige uger eller i de ulige uger. Du vælger også hvor mange personer og dage du ønsker en måltidskasse leveret til og hvilken type måltidskasse du ønsker leveret. Vi laver nye menuer og opskrifter til vores måltidskasser hver uge.

 

Du kan frit vælge imellem vores 5 forskellige måltidskasser: Familiekassen, Vegetarkassen, Pescetarkassen, Slankekassen & Inspirationskassen.

 

Familiekassen fra Den Grønne Asparges

Inspirationskassen fra Den Grønne Asparges

Pescetarkassen fra Den Grønne Asparges

Slankekassen fra Den Grønne Asparges

 

 

Sund & lækker vegetarisk måltidskasse

 

Vi er glade for god og sund mad lavet af de bedste råvarer. I vores vegetar mad kasser får du lækre velsmagende retter, som smager rigtig godt. God mad kan nemlig være med til at løfte stemningen og knytte bånd. Derfor vil vi gerne dele passionen for mad med dig. Den Grønne Asparges er en lille familiejet virksomhed og vi bor i Højbjerg ved Århus, hvorfra vi pakker og distribuere måltidskasserne. 

 

I alle vores 5 måltidskasser finder du alle de friske og lækre råvarer samt opskrifter, som du skal bruge til at tilberede lækker og god hverdagsmad til hele familien. Vi forventer kun, at du selv har enkelte basisvarer så som salt, peber, æg, havregryn og mælk. Vores Vegetarkasse er en børnevenlig måltidskasse og du kan sagtens have dine børn med i køkkenet. Vi guider dig til at lave vegetarmad i vores opskrifter så hvis du er ny i vegetarverdenen og er på udkig efter vegetarmad for begyndere kan vi anbefale vores vegetar kasser.

 

Vi laver ikke måltidskasser med færdigretter. Hos os får du ingredienser og råvarer til at lave lækker hverdagsmad fra bunden. Vi har mange økologiske grøntsager, råvarer og ingredienser i vores måltidskasser, men 100% økologiske måltidskasser finder du ikke hos os. 

 

Er du på udkig efter måltidskasser til 1 person kan vi anbefale vores Familiekasse, Inspirationskasse eller Slankekasse. Disse 3 kasser kan du købe til 1 person i 4 dage. Vegetarkassen og Pescetarkassen fås fra 2 personer i enten 3 eller 4 dage. Du vil dog sagtens kunne bestille en single måltidskasse i form af en Vegetarkasse til 2 personer og således også have til frokosten dagen efter

 

Med vores vegetar kasser får du god og nem aftensmad med vegetarmad leveret til døren. Bor du i lejlighedsbyggeri skal du være opmærksom på, at vi kun kan leverer en måltidskasse til dig hvis der er fri adgang til opgangen eller der er en dørtelefon med kode).

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her