Vores måltidskasser

 

Hos Den Grønne Asparges har vi måltidskasser fra 1 til 6 personer, og prisen starter fra kun 289 kr. Vegetarkassen fås fra 2-6 personer og her starter prisen fra 349 kr. Med en måltidskasse slipper du for selv at finde på ideer til aftensmaden. Vi har lavet 90% af det forarbejde, som hører til planlægning af et aftensmåltid. Du skal bare selv gøre resten 😀 Det er din genvej til sund og nem mad

 

Vi har sørget for at lave menuen, vi har sørget for indkøb hos vores faste leverandører, vi har lavet opskrifterne og vi har pakket din måltidskasse så indholdet passer til det antal personer og det antal dage du har valgt. Det giver mindre madspild. Får du levering om mandagen tager vi desuden den brugte emballage med retur. 

 

Alt hvad du skal gøre, er at lave maden færdig på kun 30-60 minutter. Herefter kan du og evt. resten af din husstand sætte sig til bordet, og nyde et spændende, sundt og velsmagende måltid. 

Hvordan bliver jeg måltidskassekunde?

For at få din helt egen måltidskasse skal du først oprette dig som kunde. Det gør du her: https://portal.dengroenneasparges.dk/signup/

Hvis du allerede er oprettet som kunde og har et aktivt abonnement eller er tidligere kunde skal du logge ind her: https://portal.dengroenneasparges.dk/login. Har du glemt din adgangskode kan du bruge funktionenen her https://portal.dengroenneasparges.dk/login/forgot/

 

Som helt ny kunde skal du, når du har udfyldt dine kundeoplysninger, indtaste dine kortoplysninger. Dette du gør inden du vælger selve måltidskassen, men det betyder ikke, at du har købt en måltidskasse endnu, og når du har indtastet dine kortoplysninger vil de heller ikke være synlige for andre end dig.

 

Efter indtastning af kortoplysninger skal du til at vælge

 

✔️ Hvilken måltidskasse du gerne vil have

✔️ Hvor mange personer du vil bestille til

✔️ Hvornår du vil have måltidskassen leveret første gang

✔️ Hvor ofte du vil have måltidskassen leveret

 

Husk at trykke på den grønne gem-knap til sidst. Ellers er din ordre ikke gemt. Du kan altid ændre i din ordre eller dine leveringsoplysninger helt frem til torsdag kl. 23.59 ugen før du har valgt levering af måltidskassen. I vores FAQ kan du også finde svar på evt. spørgsmål du måtte have omkring alt det før-under og efter levering af din måltidskasse

 

Husk at leveringen altid er gratis, og der er ingen binding på vores måltidskasseabonnementet. 

Menuerne og opskrifterne

Vi tilbyder 4 forskellige måltidskasser

 

✔️ Familiekassen

✔️ Inspirationskassen

✔️ Slankekassen

✔️ Vegetarkassen

 

Hver uge laver vi nye og spændende menuer til måltidskasserne. Du vil kunne se menuerne senest én uge før bestillingsdeadline her. Husk at vælge den uge du gerne vil se ved hjælp af pilene over de tre farvede firkanter. Inden du modtager din måltidskasser har vi også lavet opskrifterne til de retter som er i ugens måltidskasse. Opskrifterne er enkle og nemme at gå til. Opskrifterne finder du i din måltidskasse ved levering, men du kan også se dem når du logger ind på "Min side", hvor opskrifterne vil være tilgængelige fredag i ugen før leveringen. Af og til skal du have enkelte basisvarer i hjemmet og du vil således kunne se hvad du selv skal have i huset inden du modtager din måltidskasse. Du kan finde nogle eksempler på de grøntsager vi bruger i vores måltidskasser samt opskrifter, hvor grøntsagerne er blevet anvendt her. 

 

Vi laver nye menuer til måltidskasserne hver uge. På vores hjemmeside under menu kan du selv menuen for den forrige uge (den kan du evt. bruge til inspiration), den aktuelle uge og den kommende uge. Du kan se leveringsdatoen øverst på siden og kan bladre i de forskellige menuer med pilene. 

 

 

Indholdet i måltidskasserne

 

Vi er rigtig glade for god mad lavet af de bedste råvarer og derfor har vi også et meget tæt samarbejde med vores leverandører. Du kan møde nogle af dem her.

Frisk fisk

 

I Familiekassen, Slankekassen & Inspirationskassen kan du vælge at få én ugentlig fiskedag. Hvis du vælger en 3-dages variant er der ingen fisk i Familiekassen, mens der både i Slankekassen og Inspirationskassen er én fast fiskedag. 

Vi får altid leveret frisk fisk fra Danmark ældste fiskehandler P. Clausens Fiskehandel på Århus Havn. Siden 1888 er fiskehandlen blevet drevet som familievirksomhed. Hver mandag morgen leverer P. Clausens Fiskehandel friskfangede fisk til vores pakkehal. Fisken pakkes med masser af is, når den leveres. På den måde kan vi sikre helt frisk fisk i din måltidskasse. Fiskeretterne til måltidskassen planlægges i samarbejde med Jakob Clausen. På den måde kan vi sikre, at vi så også bruger de fisk, som er i sæson. Hvis du af en eller anden grund ikke får spist fisken på dagen så kan den altid fryses ned og gemmes til en anden dag. 

Hjemmebagt brød

 

Når der skal bruges bagværk i vores måltidskasser, er det vores lokale bager fra Højbjerg, som leverer til os. Siden vi startede med at lave måltidskasser, har Konditorbager i Højbjerg leveret alt fra friskbagte flûtes, rugbrødstykker til burgerboller, pizzadej og dej til pitabrød. Konditorbager i Højbjerg ejes og drives passioneret af Ronnie Nielsen, som tidligere har været en del af det danske bagerlandshold, hvor han bl.a. har været med til at vinde det nordiske mesterskab. Når Ronnie bager for os foregår det altid med de bedste råvarer og alt er lavet helt fra bunden. Vi samarbejder altid om hvilken type brød der laves og Ronnie har på vores initiativ også været med til at udvikle frisk pizzadej og tærtedej, som sendes med ud i måltidskasserne og så skal du f.eks lave pizzadejen med fyld færdig og du står så med en virkelig lækker hjemmelavet pizza. På den måde er det så tæt på at være hjemmelavet, som det kan blive. 

Friske & lækre grøntsager

 

Vi henter alle rodfrugter til vores måltidskasser hos det økologiske Marienlyst Gartneri i Harlev. Mogens Hansen, som har drevet gartneriet i 30 år, var blandt pionererne bag de regler som danner grundlag for nutidens økologiske produktion. Mogens har specialiseret sig i at dyrke økologiske rodfrugter med respekt for kvalitet og smag. Vi har valgt Mogens og hans gartneri som leverandører pga. hans åbenlyse passion og dedikation til økologiske rodfrugter. Samtidigt er det også nogle af de bedste rodfrugter, du kan skaffe på det danske marked.

 

Desuden får vi hver uge en stor del af vores grøntsager fra Axel, som har været gartner i mere end 40 år og siden 1976 har drevet gartneriet Axel Månsson A/S og idag Danmarks største producent af icebergsalat. På gartneriet bliver der også produceret mange andre grøntsager så som løg, hjertesalat, bladselleri, broccoli, spidskål, hvidkål, grønkål, fennikel, pak choi og mange mange andre, hvoraf størsteparten kun dyrkes økologisk.

 

Vores øvrige grøntsager får vi bl.a. fra Aarhus Frugt & Grønt samt andre faste leverandører, som vi har tilid til og stoler på, at de hver gang leverer gode friske råvarer. 

Lækkert slagterkød

 

Hver uge får vi fersk slagterkød leveret fra en af Danmarks førende leverandører til restauranter og slagterforretninger. Randers Kødengros får kød fra gårde over hele landet. De pakker vores kød i portioner, så det passer med antallet af måltider i måltidskassen. Vi får rigtig meget ros fra vores kød, som overvejende er fra danske landbrug og vi er helt overbevist om, at kvaliteten er meget bedre end det, du finder i dit supermarked. I samarbejde med Randers Kødengros arbejder vi løbende på at forbedre kvaliteten på vores kød. F.eks. introducerede vi i 2018 svinekød fra Djursgrisen. Svinekød produceret helt uden antibiotika og penicillin.           

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her