MÅLTIDSKASSER

MÅLTIDSKASSER

Få alt hvad du skal bruge til at lave bedre hverdagsmad - leveret til din hoveddør

MÅLTIDSKASSER

MÅLTIDSKASSER

Få alt hvad du skal bruge til at lave bedre hverdagsmad - leveret til din hoveddør

VÆLG DIN MÅLTIDSKASSE

 

Prøv en af vores måltidskasser med friske råvarer leveret til din dør.
Der er ingen bindingsperiode og vi leverer gratis i hele landet.

LOG IND HER og vælg den måltidskasse der passer dig bedst    

Familie Måltidskasse

FAMILIEKASSEN

2 - 6 3 - 4

 

  • Retter for hele familien
  • Hurtig tilberedning
  • Børnevenlige opskrifter

INSPIRATIONSKASSEN

1 - 6 3 - 4

 

  • Retter fra hele verden
  • Prøv nye råvarer
  • Nye og spændende smage

SLANKEKASSEN

1 - 6 3 - 4

 

  • Lækre sunde retter
  • Masser af grøntsager
  • Hurtig tilberedning

"NEMT I EN TRAVL HVERDAG"​​​​​​​

"I en travl hverdag er det rigtig rart at komme hjem og kunne åbne køleskabet, finde opskriften frem og så bare gå i gang med at lave mad. I løbet af kort tid kan jeg sætte lækker mad på bordet og ikke vælge den nemme løsning, som jeg ellers ofte gjorde tidligere."

Mad til døren uden binding

Ingen binding

Der er ingen bindingsperiode, på dit medlemskab. Du kan sætte dit abonnement på pause, springe uger over, eller afmelde fra uge til uge.

Mad til døren, kassen indeholder

Kassen indeholder

Måltidskassen indeholder de råvarer du skal bruge til at tilberede komplette hverdagsmåltider fra bunden. Vi forventer du har enkelte basisvarer. 

Gratis Levering med mad til døren

 Gratis levering

Som medlem få du gratis levering af din måltidskasse. Vi leverer til alle brofaste dele af landet.  

Har du et spørgsmål, som du ikke har fået besvaret?

Få din mad leveret til døren

Når du bestiller en en måltidskasse fra Den Grønne Asparges får du leveret alt hvad du skal bruge til din aftensmad - lige til døren.

   

Måltidskasser er en hjælpende hånd til dig i en travl hverdag fyldt med valg og fravalg. Du slipper for at lave madplan og du slipper for at handle ind. På den måde får du mere tid som du kan bruge til det som giver dig energi. Feks. en ekstra løbetur eller brug den til hygge med dem du holder af. 

Hos Den Grønne Asparges vil vi gerne gøre det så let som muligt at lave mad fra bunden. Det gør vi fordi vi synes der er en værdi i at du kan se hvad du putter i munden. Derfor er alle råvarer i vores måltidskasser friske og derfor er der ingen frostvarer og færdiglavede madvarer. 

 

Vi prioriterer råvarer fra lokale leverandører. Vi får f.eks. frisk fisk fra den lokale fiskehandler, friskbagt brød fra den lokale bager og økologiske rodfrugter fra et lokalt gartneri. Der er altid økologiske varer i vores kasser.

Måltidskasser for enhver smag

Alle vores måltidskasser fås med enten 3 eller 4 måltider pr. uge. Så kan du vælge after hvad der passer bedst ind i din ugeplanlægning. Hos os har vi måltidskasser uanset hvor stor din familie er. Du kan få vores måltidskasser til den lille familie med 2 personer helt op til den store familie på 6 personer.  

 

Du kan vælge imellem tre forskellige måltidskasser alt efter hvilke behov og smag I har i din familie.

Inspirationskassen: Hverdagsmad, med inspiration fra hele verden

Familiekassen: Måltider hvor alle i familien kan være med 

Lightkassen: Måltidskassen til dig der gerne vil leve lidt sundere
 

Uanset hvilken af vores måltidskasser du vælger, er det altid de bedste friske råvarer du får leveret. Vi udvikler selv alle menuer og opskrifter til måltidskasserne.

 

Retterne bliver testet af hverdagen hjemme i vores eget køkken. Desuden modtager vi ugentligt feedback fra kunder over hele landet. Den viden bliver brugt til at gøre retterne endnu bedre. Det mener vi er den bedste måde at gøre det på. 

 

Som medlem af Den Grønne Asparges, kan du få leveret f.eks. frisk fisk, grøntsagskasser og vin sammen med din måltidskasse uden du skal betale ekstra for levering. 

 

Vi leverer mad til døren i hele landet

Hver uge hjælper vi travle familier med at få hverdagen til at hænge sammen. Selvom vi er en lille lokal virksomhed fra Højbjerg ved Aarhus, så leverer vi nemlig vores måltidskasser over hele landet (til alle brofaste dele af landet). Det er vi den eneste mindre måltidskasseleverandør der gør.  

 

Alt efter hvor du bor i lande leverer vi din måltidskasse mandag eller tirsdag. Vi leverer selv flere steder i Østjylland med vores egne chauffører. I resten af landet har vi et fragtfirma til at hjælpe os. 
 

Som medlem hos Den Grønne Asparges får du din måltidskasse leveret gratis. Du kan få leveret kassen hver uge eller du kan vælge at få den leveret i lige eller ulige uger.

 

Når du bestiller abonnement på måltidskassen betaler du 49,- for oprettelse. Det dækker over udgifter til oprettelse i systemet, emballage og levering. Du kan altid sætte dit medlemskab på pause, skifte måltidskasse eller afmelde. Vi har ingen bindingsperiode. Fristen for ændringer er torsdag kl. 23.59 ugen før næste levering

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her