Vores kunder siger

Vi vil så gerne have glade kunder
 

Derfor har vi en løbende dialog med vores kunder for at sikre kvalietet og service! 
Her har vi samlet nogle af vores kunders tilbagemeldinger - du kan også se kommentarer på vores Facebookside eller på Trustpilot

 

 

Helle: Nu har min familie og jeg modtaget jeres kasse i over et år og vi simpelthen så glad for den. Kvaliteten af kød og krydderiblandinger er helt i top. Frugt og grønsager er altid friske. Tusind tak!

 

 

 

 

Line: ”Jeg var meget tilfreds med både service niveauet og madens kvalitet :)”

Tanja: " Alting virker frisk - også kødet, som vi ellers, fra anden leverandør, tidligere har været noget skeptiske overfor ift. friskhed og holdbarhed. Så tusind tak for at gøre vores hverdag meget nemmere (og sundere og billigere)." 

 

 

Mette: "Tak for mad! Din madkasse til 4 aftener er utrolig lækker. Alt leveret til døren, hurtig og ny inspiration. Kan varmt anbefales."

Anna: ”Fyldt med lækre råvarer og spændende opskrifter. Dejlig nemt og med en god variation i menuerne. Kødet er virkelig lækkert og grøntsagerne friske. Begge vores børn er begyndt at smage mere forskelligt mad og er vilde med de fleste af retterne.”

 

 

 

Karina: ”5 x stjerner. Så prøvede man lige Den Grønne Asparges - fantastisk oplevelse!. Frisk, lækkert og rigeligt med mad. Og mor ikke stresset over mad-planlægning. 

Mette: "Tak for mad! Din madkasse til 4 aftener er utrolig lækker. Alt leveret til døren, hurtig og ny inspiration. Kan varmt anbefales."

 

 

 

 

Svend: “MEGET godt oksekød og kalkun. Tak for god service og vi vil holde øje med flere gode tilbud fra Jer”

Cecilie: ”Smag og friskhed helt i top! Kvaliteten af både grøntkasse og fiskekasse var helt i top! To grøntsager jeg ellers ikke kan lide gled ned med største velbehag - det smager virkelig anderledes end det jeg køber i supermarkedet. 

 

 

Hahn: "Klart anbefalelsesværdigt! Den Grønne Asparges er en nem og hurtig måde at få madvarer på. De tilbyder et meget bredt produktsortiment.