VORES LOKALE
LEVERANDØRER

Vi har udvalgt primært lokale producenter til at levere råvarer til vores måltidskasser. Ligesom os er de alle passionerede omkring gode råvarer og har den samme opfattelse af kvalitet.

Det er afgørende for os at vi kan samarbejde med vores leverandører omkring udvælge de helt rigtige råvarer, som passer til vores retter. Vi tilstræber altid at bruge de danske grøntsager som er i sæson. På samme måde samarbejder vi også med dem om at udvikle nye produkter.

 

 

ALTID FRISK FISK

Når der er fisk i vores måltidskasse, får vi den altid leveret frisk fra Danmark ældste fiskehandler P. Clausens Fiskehandel. Siden 1888 er fiskehandlen blevet drevet som familievirksomhed.


I 2017 overtog den kun 24-årige Jakob Clausen rollen som direktør. P. Clausen leverer frisk fisk til en lang række fødevarevirksomheder og restauranter i Aarhus-området. Derudover kan man købe fisk i deres butik på Aarhus Havn.


Hver mandag morgen leverer P. Clausens Fiskehandel friskfangede fisk til vores pakkehal. Fisken pakkes med masser af is, når den leveres. På den måde kan vi sikre helt frisk fisk i din måltidskasse. Fiskeretterne til måltidskassen planlægges i samarbejde med Jakob Clausen, så vi bruger de fisk som er i sæson.

ØKOLOGISKE RODFRUGTER

Vi får leveret alle rodfrugter fra det økologiske Marienlyst Gartneri i Harlev. Mogens Hansen, som har drevet gartneriet i 30 år, var blandt pionererne bag de regler som danner grundlag for nutidens økologiske produktion. Mogens har specialiseret sig i at dyrke økologiske rodfrugter med respekt for kvalitet og smag.


Som en del af vores ugentlige rutine kører vi en tur til Harlev for at hente friske gulerødder, kartofler og andre rodfrugter, som vi bruger i vores måltidskasser. 


Vi har valgt Mogens og hans gartneri som leverandører pga. hans åbenlyse passion og dedikation til økologiske rodfrugter. Samtidigt er det også nogle af de bedste rodfrugter, du kan skaffe på det danske marked.

BRØD FRA BAGEREN

Når der skal bruges bagværk i vores måltidskasser, er det vores lokale bager fra Højbjerg, som leverer til os. Siden vi startede med at lave måltidskasser, har Konditorbager i Højbjerg leveret alt fra friskbagte flûtes, rugbrødstykker til burgerboller. 


Konditorbager i Højbjerg ejes og drives passioneret af Ronnie Nielsen, som er med på det danske bagerlandshold. Han har bl.a. været med til at vinde det nordiske mesterskab. 


Når Ronnie bager for os foregår det altid med de bedste råvarer og alt er lavet helt fra bunden. Vi samarbejder altid om hvilken type brød der laves og Ronnie har på vores initiativ også været med til at udvikle frisk pizzadej og tærtedej, som sendes med ud i måltidskasserne. På den måde er det så tæt på at være hjemmelavet, som det kan blive. 

KØD FRA SLAGTEREN

Hver uge får vi fersk slagterkød leveret fra en af Danmarks førende leverandører til restauranter og slagterforretninger. Randers Kødengros får kød fra gårde over hele landet. De pakker vores kød i portioner, så det passer med antallet af måltider i måltidskassen. 


Vi får rigtig meget ros fra vores kød, som overvejende er fra danske landbrug. Vi synes, at kvaliteten er meget bedre end det, du finder i dit supermarked.

 
I samarbejde med Randers Kødengros arbejder vi løbende på at forbedre kvaliteten på vores kød. F.eks. introducerede vi i 2018 svinekød fra Djursgrisen. Svinekød produceret helt uden antibiotika og penicillin.           

Leverandører

VORES LOKALE
LEVERANDØRER

Vi har udvalgt primært lokale producenter til at levere råvarer til vores måltidskasser. Ligesom os er de alle passionerede omkring gode råvarer og har den samme opfattelse af kvalitet.

Det er afgørende for os at vi kan samarbejde med vores leverandører omkring udvælge de helt rigtige råvarer, som passer til vores retter. Vi tilstræber altid at bruge de danske grøntsager som er i sæson. På samme måde samarbejder vi også med dem om at udvikle nye produkter.

 

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her