Ofte stillede spørgsmål

Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål - hvis du ikke finder det svar du søger, så kontakt os på mail@dengroenneasparges.dk eller skriv til os på chatten.
 

Hvor meget økologi er der i kasserne?

Der er altid økologiske produkter i vores måltidskasser, fx er vores kartofler, gulerødder og rodfrugter altid økologiske. Vores kød er konventionelt. Nogle af vores kolonialvarer er økologiske. Det er angivet i ugens opskrifter, hvilke varer der er økologiske. 

Hvornår bliver min Måltidskasse leveret?

Hvis du bor i Århus-området, så vil du modtage din Måltidskasse mandag eftermiddag mellem 12-16. Hvis du bor i den øvrige del af landet, så vil du modtage din kasse tirsdag i tidsrummet 08.00-17.00. 

 

Kan jeg bestille en enkelt kasse?

Når du bestiller en måltidskasse hos os, får du automatisk abonnement. Vi har ingen bindingsperiode, så du kan altid afbestille efter du har fået din første kasse. Du skal blot huske at gøre det inden torsdag kl. 23.59 ugen inden den næste kasse. 

Leverer I til hele landet?

Næsten! Vi leverer til ALLE brofaste dele af Danmark. Hvis du bor i Århusområdet så leverer vi på mandage, hvis du bor i den øvrige del af Danmark, så leverer vi på tirsdage. 

 

Tager I emballagen retur?

Som det er nu tager vi emballagen fra kølekasserne retur fra vores kunder i Århus-området. Vi genbruger kølekasserne. Desværre er det ikke muligt i resten af landet. 

Jeg har modtaget en defekt/skadet vare, hvad gør jeg?

Skulle du, mod forventning, modtage en vare, der ikke lever op til dine forventninger, bedes du hurtigst muligt efter leveringen kontakte os på mail@dengroenneasparges.dk. 


Hvordan sikres varernes holdbarhed og kvalitet ved transport og levering?

Vi pakker al frisk fisk og kød i specialfremstillede termokasser og termoposter med is eller kølegel. Det sikrer, at produkterne har en temperatur på 0-2 grader. Alle vores friskvarer opbevares inden transport i kølerum, de transporteres i kølebiler, således bliver kølelinjen aldrig brudt.
 
 

Se vores seneste
kontrolrapport
her: 

 

 

 

 

Tilmeld
nyhedsmail
fra 
DenGrønneAsparges.dk


- vi sender ugens menu 

og gode tilbud afsted hver uge!
 

 

Følg os her: 

 


 

 

DenGrønneAsparges.dk

Michael Drewsens Vej 12 
8270 Højbjerg 

Tlf.: 7876 8585 

mail@dengroenneasparges.dk

 

Leveringsbetingelser 
Abonnementsbetingelser

Cookies

Det med småt

Ofte Stillede Spørgsmål