Ofte stillede spørgsmål

Vi har her samlet de mest stillede spørgsmål - hvis du ikke finder det svar du søger, så kontakt os på mail@dengroenneasparges.dk. 
 

Hvor meget økologi er der i kasserne?

Der er altid økologiske produkter i vores Måltidskasser, fx er vores kartofler, gulerødder og rodfrugter altid økologiske. Vores kød er konventionelt, men mange af vores kolonialvarer er økologiske. Det er angivet i ugens opskrifter, hvilke varer der er økologiske. 

Hvornår bliver min Måltidskasse leveret?

Hvis du bor i Århus-området, så vil du modtage din Måltidskasse mandag eftermiddag mellem 12-16. Hvis du bor i den øvrige del af landet, så vil du modtage din kasse tirsdag i tidsrummet 08.00-17.00. 

 

Kan jeg få noget andet end fisk i min Måltidskasse?

Måltidskasserne indeholder frisk fisk hver uge. Det er et bærende element i vores kasser, at de indeholder fisk. Derfor er det ikke muligt at ombytte fisken til fx kød. Desværre. 

Leverer I til hele landet?

Næsten! Vi leverer til ALLE brofaste dele af Danmark. Hvis du bor i Århusområdet så leverer vi på mandage, hvis du bor i den øvrige del af Danmark, så leverer vi på tirsdage. 

 

Tager I emballagen retur?

Som det er nu tager vi emballagen fra kølekasserne retur fra vores kunder i Århus-området. Vi genbruger kølekasserne. Desværre er det ikke muligt i resten af landet. 

Jeg har modtaget en defekt/skadet vare, hvad gør jeg?

Skulle du, mod forventning, modtage en vare, der ikke lever op til dine forventninger, bedes du hurtigst muligt efter leveringen kontakte os på mail@dengroenneasparges.dk. 


Hvordan sikres varernes holdbarhed og kvalitet ved transport og levering?

Vi pakker al frisk fisk og kød i specialfremstillede termokasser og termoposter med is eller kølegel. Det sikrer, at produkterne har en temperatur på 0-2 grader. Alle vores friskvarer opbevares inden transport i kølerum, de transporteres i kølebiler, således bliver kølelinjen aldrig brudt.
 
 

Se vores seneste
kontrolrapport
her: 

 

 

 

 

Tilmeld
nyhedsmail
fra 
DenGrønneAsparges.dk


- vi sender ugens menu 

og gode tilbud afsted hver uge!
 

 

Følg os her: 

 


 

 

DenGrønneAsparges.dk

Michael Drewsens Vej 12 
8270 Højbjerg 

Tlf.: 7876 8585 

mail@dengroenneasparges.dk

 

Leveringsbetingelser 
Abonnementsbetingelser

Cookies

Det med småt

Ofte Stillede Spørgsmål