Persondatapolitik

Om vores persondatapolitik

 

Denne persondatapolitik beskriver hvordan Den Grønne Asparges indsamler og behandler persondata

 

Politikken gælder for de oplysninger som du selv afgiver og dem som vi indsamler her på siden. Den gælder også for de data vi indsamler via trejdepartsværktøjer.

 

Den Grønne Asparges er dataansvarlig for persondataoplysninger indsamlet på hjemmesiden og via trejdepartværktøjer. 

 

Indsamling af data, formål og lovhjemmel 

 

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger om din brug af den. F.eks. hvilken browser du bruger, din IP-adresse og hvilke søgninger du har foretaget på hjemmesiden.

 

Grunden til at indsamle disse oplysninger er at optimere brugeroplevelsen på hjemmesiden. Desuden bruger vi oplysningerne til at lave målrettet markedsføring bl.a. via retargeting på Google og Facebook. Behandling af denne data er afgørende for at vi kan forbedre vores hjemmeside ud fra et kvalificeret grundlag og for at vi gøre vores markedsføring så relevant som muligt. 

 

Lovgrundlaget for denne behandling finder vi i Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f. 

 

Når du køber varer på vores hjemmeside eller kommunikerer med os indsamler vi de oplysninger, du selv angiver. fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber, ønsker til levering.

 

Formålet med denne indsamling er at vi kan levere de varer du har bestilt, informere om din levering, og slå dig op i vores system i forbindelse med spørgsmål og reklamation. Vi opbevarer dine data i 5 år for at kunne overholde kravene i bogføringsloven. 

 

Lovsgrundlaget for behandlingen er Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev indsamler vi din e-mailadresse og navn:

Vi indsamler disse data for at kunne sende nyhedsbreve til dig. 

 

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

 

Deling af personoplysninger

 

Dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, infor om bestilte varer og leveringsønsker videregives til Expressen Herning, som distribuerer vores måltidskasser. Desuden deles disse data med Pakkelabels.dk, der der genererer pakkelabels og sender oplysninger videre til Xpressen Herning. 

 

Dine persondata kan videregives til eksterne virksomheder, der behandler data på vores vegne. Vi deler data med virksomheder til forbedring af hjemmesiden, målrettet markedsføring og kundekommunikation. Disse virksomheder er databehandlere og behandler data på vegne af os. Vi har indgået databehandleraftaler med alle virksomheder, der behandler data for os. 

 

Fire af disse databehandlere, Google LLC, Facebook Inc., Mailchimp og Zendesk Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. 

 

Rettigheder

 

Indsigtsretten

Du har altid ret til at få indblik i hvilke data vi har registeret om dig, hvorfor denne registering finder sted, deling af oplysninger med databehandlere samt hvorfra oplysningerne stammer. Hvis du ønsker en kopi af de persondata vi er dataansvarlige for, skal du sende en skriftlig anmodnng til mail@dengronneasparges.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere din identitet inden oplysninger udleveres. 

 

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få rettet fejlagtige oplysninger vi måtte have om dig. Hvis du bliver opmærksom på fejlagtige oplysninger bedes du skrive til os på mail@dengroenneasparges.dk

 

Retten til sletning

Du har ret til at få dine oplysninger, hvis vi ikke har et andet retsgrundlag til at forsætte behandlingen. Hvis behandling af dine oplysninger er nødvendig for at opretholde retslige forpligtelser er vi ikke forpligtiget til at slette data. Hvis du er abonnemt kan vi kun slette de data, som ikke omhandler levering og faktuering, for at kunne opretholde et kundeforhold. 

 

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i i nogle tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring.

 

Retten til dataportabilitet

Du har i nogle tilfælde ret til at af få data, som du har givet os udleveret i et letforståeligt, almindelig anvendt og maskinlæsbart format. Oplysninger som du kan overføre til en anden dataansvarlig. 

 

Retten til indsigelse

Du kan altid gøre indsigelse mod behandling af data, som vi bruger til at målrette markedsføring. Du har også ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

 

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har altid ret til at tilbagekalde et samtykke du har givet os til behandlig af dine persondata. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke kan du skrive til os på mail@dengroenneasparges.dk

 

Retten til at klage

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine persondata. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

 

Sletning

 

Data indsamlet om din brug af vores hjemmeside, slettes når du ikke har benyttet vores hjemmeside i 24 måneder

 

Data som du har givet ifm. tilmelding til nyhedsbrev slettes når du afmelder dig nyhedsbrevet

 

Data som du giver os ifm. køb på vores hjemmeside bliver slettet efter 5 år. Data kan dog bevares i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for det. 

 

Sikkerhed

Vores virksomhed gennemfører løbende tekniske og organissatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod at data tilintetgøres, forsvinder, ændres og mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges. 

 

Det er kun medarbejdere, der har behov for at få adgang til dine data, der har adgang til dem. 

 

Virksomhedsoplysninger

Den Grønne Asparges ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles her på siden.

 

Har du spørgsmål eller bemærkninger til vores persondatapoltik, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Den Grønne Asparges Aps

Michael Drewsen Vej 12

8270 Højbjerg

Tlf. nr.: 7876 8585
E-mail: mail@dengrønneasparges.dk
CVR-nummer: 33641834

 

Opdateret: 18. maj 2018

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her