PESCETARKASSEN

Produktet er udgået og kan derfor ikke bestilles
Produktet er udsolgt.

Med Pescetar Kassen får du overskuelige og inspirerende opskrifter på aftensmad til 3 eller 4 dage med 1 fiskedag og 2 eller 3 dage med vegetariske retter. I denne måltidskasse med fisk ligger fokus typisk på sæsonaktuelle råvarer, således at du får det bedste i indeværende sæson. Det gælder både fisk og grøntsager. 

 

HVORNÅR LEVERER VI?

Klik og se hvornår vi leverer i dit område


Pescetarkassen - Tilberedningstid: Max. 30-60 min. 

Med Pescetar Kassen får du overskuelige og inspirerende opskrifter på aftensmad til 3 eller 4 dage med 1 fiskedag og 2 eller 3 dage med vegetariske retter. Her får alle pescetarer råvarer i tilpassede mængder og undgår dermed madspild. Det kan af og til være svært at tilpasse mængderne 100%, men så vil du evt. have lidt ekstra grøntsager til din frokost dagen efter.

 

I denne måltidskasse med fisk ligger fokus typisk på sæsonaktuelle råvarer, således at du får det bedste i indeværende sæson. Det gælder både fisk og grøntsager. Du kan se pescetar madplan med pescetar aftensmad her

Pescetar Kassen kan bestilles til 2, 3 ,4 ,5 og 6 personer

 

✔️ Du vælger om du vil have mad til 3 eller 4 dage med vegetar fisk

✔️ Du får 1 måltid med fisk og 2 eller 3 vegetar måltider

✔️ Vi får frisk fisk leveret hver uge fra vores faste Fiskehandler i Århus

✔️ Der er ca. 30 til 60 minutters tilberedning

 

Du får lækre inspirerende opskrifter med pescetar retter, som du kan gemme til senere

 

Du får din måltidskasse leveret helt gratis enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor. Bemærk venligst, at vi kun kan levere i lejlighedsbyggeri hvis der er fri adgang til opgangen i dagtimerne eller der er en dørtelefon med kode. Måltidskassen leveres hos dig senest kl. 17.00 om mandagen og de postnumre, som får levering tirsdag får levering i løbet af det sene aftentimer mandag og natten til tirsdag. De fleste måltidskasser leveres mellem midnat og kl. 6 om morgenen. Din måltidskasse vil altid være leveret senest kl. 10.00

 

✔️ Vi leverer til alle brofaste dele af Danmark.

✔️ Der er ingen bindingsperiode på dit måltidskasse abonnement.

✔️ Du kan også altid sætte dit abonnement på pause

✔️ Du kan altid stoppe dit abonnement helt

✔️ Du kan altid ændre dim måltidskasse fra uge til uge til enten inspirationskassen, familiekassenslankekassen eller Vegetarkassen.

 

Når du bestiller en måltidskasser hos Den Grønne Asparges får du samtidig et måltidskasse abonnement. Det er et fleksiblet abonnement uden binding, som du selv kan ændre på "min side"

 

I Pescetar måltidskassen finder du både de friske og lækre råvarer samt opskrifter på lækre retter med fisk og vegetarmad – du får alt hvad skal bruge til at tilberede lækker og god hverdagsmad til hele familien. Vi forventer kun, at du selv har enkelte basisvarer så som salt, peber, mel, havregryn og mælk o.lign.

 

Er du single, og på udkig efter måltidskasser til et mindre personantal så du slipper for alt for meget madspild er Pescetarkassen også et godt valg. Du kan kun vælge en måltidskasse til 2 personer, men har så en god mulighed for at sprede måltiderne ud på flere dage og/eller også have til en frokost dagen efter. 

Ca. 1 uge før vil du kunne se menuplanen for de enkelte måltidskasser på vores hjemmeside. Menuen for Pescetarkassen finder du her og herunder kan du se hvad menuen er i vores øvrige 4 måltidskasser - Familiekassen, Vegetarkassen, Inspirationskassen & Slankekassen. Du kan bestille din måltidskasse helt frem til torsdag kl. 23.59 i ugen før du ønsker levering.

 

Indtil samme deadline kan du naturligvis også foretage evt. ændringer i dit abonnement. Dette gør du ved at kontakte os eller ved at logge ind på "Min side". Køb måltidskasser uden binding hos os. Vi glæder os til at levere en måltidskasse til dig. 

 

Når du bestiller en måltidskasser hos Den Grønne Asparges får du samtidig et måltidskasse abonnement. Det er et fleksiblet abonnement uden binding, som du selv kan ændre på "min side". Vi tilbyder 4 forskellige måltidskasser. Du kan sammenligne menuen i måltidskasserne ved at klikke på Familiekassen, Inspirtionskassen, Slankekasse og Vegetarkassen nederst på siden. Hver kasse har sin egen meny for måltidskasser. Vælg de bedste måltidskasser som passer lige præcis til dig og din familie. Find måltidskasse priser her

Hvad er en pescetar?


Vegetar med fisk er der mange der kalder en pescetar. Så hvis du er i tvivl om svaret til spørgsmålet spiser vegetarer fisk så er svaret ja. Det hedder en pescetar. Som pescetar spiser man hovedsageligt vegetarisk kost kombineret med fisk og skaldyr, æg og mejeriprodukter. En pescetar er således en vegetar der spiser fisk og derfor er fiske måltidskasser med pescetarisk  og vegetariske retter det helt perfekte valg. 


Der er rigtig mange af os, som ikke er hverken pescetar eller vegetar og faktisk bare gerne vil spise varieret. hos Den Grønne Asparges har du derfor mulighed for at skifte dine måltidskassetype ud hver uge, dvs. hvis du den ene uge gerne vil prøve pescetar kassen i 3 dage og ugen efter synes rigtig godt om menuen i Familiekassen eller Inspirationskassen til 4 dage så kan du nemt og hurtigt udskifte dine måltidskassetype. 

 

Hvorfor vælge en pescetar måltidskasse?


Med vores Pescetar Kasse får du pescetar kost og  måltidskasser med fisk og er godt på vej til at følge de officielle kostråd, som anbefaler, at vi skal spise fisk mindst to gange om ugen. Ved at spise fisk minimere du nemlig din risiko for at få hjerte-kar-sygdomme i forhold til personer, som sjældent spiser fisk. Er du gravid eller ammende anbefaler de officielle kostråd også, at du spiser fisk. Dog skal en gravid pescetar vælge rovfisk fra da de kan have et højt indhold af kviksølv, hvilket også vælger for børn. Det er dog stadig meget vigtigt at også børn spiser fisk hver uge og vores pescetar måltidskasse er derfor velegnet til familier med både store og små børn.

 

Menuerne i vores 4 øvrige måltidskasser

 

 

 

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her