Køb din julemad hos Den Grønne Asparges

Salget af julevarer er slut for i år, men vi vender naturligvis stærkt tilbage i 2021. Vi åbner som regel vores julewebshop i slutningen af oktober, men hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev får du besked lige så snart vi åbner for salg af julevarer igen. 

 

Traditionen tro bliver der travlhed i køkkenerne landet over d. 24. december, men med lidt planlægning er det muligt at undgå alt for meget stress og ja når årets julemad menu skal planlægges. Forberedelse, planlægning, god tid og lidt mere forberedelse er nemlig nøgleordene for at undgå at står med et vildt blik i øjnene og et køkken i kaos når gæsterne ankommer til juleaften

 

Maden er en vigtig del af julen og især er menuen juleaften noget der er mange traditioner forbundet med. Mange steder skal det være julemad som i gamle dage og en helt klassisk dansk julemiddag. Men hvad skal der på bordet juleaften hjemme hos dig? Uanset hvad du vælger at servere til din julemiddag, så kan Den Grønne Asparges helt sikkert hjælpe dig her i den vigtige forberedelsesfase. Vi kan nemlig hjælpe med at sørge for planlægning, indkøb og levering af hele eller dele af din julemiddag. På den måde kan du bruge din tid og energi på alle de andre vigtige gøremål og måske endda have lidt ekstra tid til julehygge og du kan koncentrere dig om at lave den bedste andesteg, langtidsstegt gås, farseret kalkun eller hvad du nu foretrækker på dit julebord

Økologisk julemad

Hos Den Grønne Asparges har vi et godt samarbejde med Gothenborg Økologisk Fjerkræ fra Them ved Silkeborg. Gothenborg er beliggende i Them ved Silkeborg og er økologisk fjerkræproduktion i verdensklasse. Her er der fuldt fokus på dyrevelfærd og smag. Når græs og kløver er i vækst, går fjerkræet på marken. Her kan de bevæge sig frit på mark og i skov, hvilket giver naturligt sunde dyr og uforlignelig smag. Gothenborgs fjerkræ købes på frost, da dyrene lever af og i naturen i sommerhalvåret. 

 

Du kan nemt bestille din økologiske juleand, julegås eller julekalkun hos os. 

 

Priser fra 449 til 899 kr. 

 

Bestil også din økologiske flæskesteg hos os og få det bedste udgangspunkt for den perfekte flæskesteg med sprød svær. Hos os kan du købe en økologisk and fra Gothenborg. Det er den bedste juleand og det perfekte udgangspunkt for en rigtig god andesteg. Økologisk and pris fra 449 kr. Vi har også en hel kalkun fra Gothenborg. Hvis du vil have kalkun til jul og det skal være en økologisk kalkun så kan du hos os bestille en lækker kalkun perfekt til dit julebord. Køb kalkun økologisk til jul til 899 kr. Vi har naturligvis også Gothenborg gås til 749 kr. for 4-4,5 kg. 

Økologiske julemåltidskasser

Skal du for første gang stå med hele julemiddagen selv eller ved du at du får ekstra travlt i dagene op mod jul kan du også hjælpe at få hjælp til hele din julemiddag. Med en økologisk julemåltidskasse får du alt hvad du bruge til at lave den klassiske julemiddag med både øko and (mulard and) og flæskesteg eller en økologisk julemåltidskasse med and.Med en Julemåltidskasse får du leveret de bedste økologiske råvarer til julemiddag og vi sender opskrifter med i kassen, så det er nemt at tilberede julemaden og sikre, at du til julemiddagen juleaften ender med at stå med den bedste andesteg og den helt perfekte flæskesteg med sprøde svær.  

 

Den Økologisk julemåltidskasse med Gothenborg and og flæskesteg og alt øvrigt tilbehør for 6-8 personer koster 1.299 kr. 

 

Den Økologiske julemåltidskasse med Gothenborg and og alt øvrigt tilbehør fås til 4, 6 eller 8 personer og koster fra 849 kr. 

 

Den Økologiske julemåltidskasse med Gothenborg andebryst og alt øvrigt tilbehør fås til 4 personer og koster 599 kr. 

Fjerkræ

Vi har lavet aftaler med vores faste leverandører omkring levering af lækre, kødfyldte og velsmagende fjerkræ til dit julebord. Kalkun køb fra 299 kr. Juleand køb fra 189 kr. Du kan bestille din julemad hos Den Grønne Asparges og få den leveret direkte til din dør så du kan bruge din sparsomme tid her i juleperioden til andre praktiske gøremål og naturligvis hyggestunder 😀 Glæd dig til at sætte tænderne i:

 

Gæs ca. 5 eller 6 kg. fra kr. 399

Kalkun ca. 4, 5 eller 6 kg. fra kr. 299

And ca. 3 kg. fra kr. 189

Slagtervarer

Vi har også lavet aftaler med vores faste leverandører omkring levering af lækre velsmagende slagtervarer til dit julebord. Du kan bestille din julemad hos Den Grønne Asparges og få den leveret direkte til din dør så du kan bruge din sparsomme tid her i juleperioden til andre praktiske gøremål og naturligvis hyggestunder 😀 Glæd dig til at sætte tænderne i:

 

Flæskesteg fra 1,5-2,5 kg, og fra kr. 169

Ribbensteg u/ben fra 1,3-2,2 kg. og fra kr. 145

Julemedisterpølse 1 kg. til kr. 99

Hamburgryg fra 1-2 kg og fra kr. 149

Juleskinke 2 kg til kr. 229

Flæsk i skiver 1 kg til kr. 99

Slag til rullepøle fra ca. 1,5 kg til kr. 139

 

Fisk

P. Clausens Fiskehandel i Aarhus er landets ældste fiskeforretning med fokus på kvalitet og arbejdsglæde. Forretningen køber hver dag fisk fra de danske auktioner og Den Grønne Asparges har haft en samarbejde med P. Clausens Fiskehandel igennem flere år og de skuffer aldrig så uanset om der står fisk på menuen hjemme hos dig juleaften eller i juledagene så kan vi hjælpe dig med at servere de lækreste fiskeretter. Glæd dig til at sætte tænderne i: 

 

Torskefileter (500 g) til kr. 109

Rødspættefileter (500 g) til kr 93

Mørksejfileter (500 g) til kr 69

Lakstesteak (400 til 600 g) fra kr 89

Kullerfileter (500 g) til kr 99

Kulmulefilet (500 g) til kr 99

Langefilet (500 g) til kr 99

 

Røget Makrel (400 g.) til kr. 49

Varmrøget laksestykke u/krydderi (160 g) til kr. 55 (pris v/2 stk er kr. 40 stk.)

Røgede rejer (200 g og 500 g) fra kr. 55 

Koldrøget Hellefisk Skiver (200 g) til kr. 99

Koldrøget Laks i Skiver (200 g) til kr 89

Varmrøget Kryddermakrel (150-180 g) til kr. 29

Varmrøget Pebermakrel (150-180 g) til kr. 29

Gravad Laks (200 g) til kr. 89

 

 

Derudover har vi fundet en masse lækre salater og delikatesser som også vil kunne passe godt på dit julebord. Dem finder du her

 

Øsker du skaldyr til forret eller måske nytårsmiddagen kan vi naturligvis også hjælpe med det. Du finder vores skaldyr her

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her