Køb din julemad hos Den Grønne Asparges

 

 

Traditionen tro bliver der travlhed i køkkenerne landet over d. 24. december, men med lidt planlægning er det muligt at undgå alt for meget stress og ja når årets julemad menu skal planlægges. Forberedelse, planlægning, god tid og lidt mere forberedelse er nemlig nøgleordene for at undgå at står med et vildt blik i øjnene og et køkken i kaos når gæsterne ankommer til juleaften

 

Maden er en vigtig del af julen og især er menuen juleaften noget der er mange traditioner forbundet med. Mange steder skal det være julemad som i gamle dage og en helt klassisk dansk julemiddag. Men hvad skal der på bordet juleaften hjemme hos dig? Uanset hvad du vælger at servere til din julemiddag, så kan Den Grønne Asparges helt sikkert hjælpe dig her i den vigtige forberedelsesfase. Vi kan nemlig hjælpe med at sørge for planlægning, indkøb og levering af hele eller dele af din julemiddag. På den måde kan du bruge din tid og energi på alle de andre vigtige gøremål og måske endda have lidt ekstra tid til julehygge.

Økologisk julemad

Hos Den Grønne Asparges har vi et godt samarbejde med Gothenborg Økologisk Fjerkræ fra Them ved Silkeborg. Gothenborg er beliggende i Them ved Silkeborg og er økologisk fjerkræproduktion i verdensklasse. Her er der fuldt fokus på dyrevelfærd og smag. Når græs og kløver er i vækst, går fjerkræet på marken. Her kan de bevæge sig frit på mark og i skov, hvilket giver naturligt sunde dyr og uforlignelig smag. Gothenborgs fjerkræ købes på frost, da dyrene lever af og i naturen i sommerhalvåret. 

 

Du kan nemt bestille din økologiske juleand, julegås eller julekalkun hos os. 

 

Priser fra 449 til 899 kr. 

 

Bestil også din økologiske flæskesteg hos os og få det bedste udgangspunkt for den perfekte flæskesteg med sprød svær

Økologiske julemåltidskasser

Skal du for første gang stå med hele julemiddagen selv eller ved du at du får ekstra travlt i dagene op mod jul kan du også hjælpe at få hjælp til hele din julemiddag. Med en økologik julemåltidskasse får du alt hvad du bruge til at lave den klassiske julemiddag med både and og flæskesteg eller en økologisk julemåltidskasse med and.Med en Julemåltidskasse får du leveret de bedste økologiske råvarer til julemiddag og vi sender opskrifter med i kassen, så det er nemt at tilberede julemaden og sikre, at du til julemiddagen juleaften ender med at stå med den bedste andesteg og den helt perfekte flæskesteg med sprøde svær.  

 

Den Økologisk julemåltidskasse med Gothenborg and og flæskesteg og alt øvrigt tilbehør for 6-8 personer koster 1.299 kr. 

 

Den Økologiske julemåltidskasse med Gothenborg and og alt øvrigt tilbehør fås til 4, 6 eller 8 personer og koster fra 849 kr. 

Fjerkræ

Vi har lavet aftaler med vores faste leverandører omkring levering af lækre, kødfyldte og velsmagende fjerkræ til dit julebord. Du kan bestille din julemad hos Den Grønne Asparges og få den leveret direkte til din dør så du kan bruge din sparsomme tid her i juleperioden til andre praktiske gøremål og naturligvis hyggestunder 😀 Glæd dig til at sætte tænderne i:

 

Gæs ca. 5 eller 6 kg. fra kr. 399

Kalkun ca. 4, 5 eller 6 kg. fra kr. 299

And ca. 3 kg. fra kr. 189

Slagtervarer

Vi har også lavet aftaler med vores faste leverandører omkring levering af lækre velsmagende slagtervarer til dit julebord. Du kan bestille din julemad hos Den Grønne Asparges og få den leveret direkte til din dør så du kan bruge din sparsomme tid her i juleperioden til andre praktiske gøremål og naturligvis hyggestunder 😀 Glæd dig til at sætte tænderne i:

 

Flæskesteg fra 1,5-2,5 kg, og fra kr. 169

Ribbensteg u/ben fra 1,3-2,2 kg. og fra kr. 145

Julemedisterpølse 1 kg. til kr. 99

Hamburgryg fra 1-2 kg og fra kr. 149

Juleskinke 2 kg til kr. 229

Flæsk i skiver 1 kg til kr. 99

Slag til rullepøle fra ca. 1,5 kg til kr. 139

 

Fisk

P. Clausens Fiskehandel i Aarhus er landets ældste fiskeforretning med fokus på kvalitet og arbejdsglæde. Forretningen køber hver dag fisk fra de danske auktioner og Den Grønne Asparges har haft en samarbejde med P. Clausens Fiskehandel igennem flere år og de skuffer aldrig så uanset om der står fisk på menuen hjemme hos dig juleaften eller i juledagene så kan vi hjælpe dig med at servere de lækreste fiskeretter. Glæd dig til at sætte tænderne i: 

 

Flåede Rødspætter (2 stk - 650 g) til kr. 89

Flåede Skubber (3 stk. - 1 kg) til kr. 109

Havbars (2 stk. - 700-800 g) til kr. 145

Dorade (2 stk. 700-800 g) til kr. 129

Grydeklare Torsk (ca. 1,5 kg) til kr. 249

 

Sildefileter (500 g) til kr 59

Torskefileter (500 g) til kr. 109

Rødspættefileter (500 g) til kr 93

Saltsild (500 g) til kr. 75

 

Røgede sild (2 stk.) til kr. 38

Varmrøget laksestykke u/krydderi (160 g) til kr. 49 (pris v/2 stk er kr. 40)

Koldrøget Lakseside (ca. 1,2 kg) til kr. 359

Gravad Laks (200 g) til kr. 89

Koldrøget Laks i Skiver (200 g) til kr 89

Koldrøget Hellefisk Skiver (200 g) til kr. 99Varmrøget Kryddermakrel (150-180 g) til kr. 32

Varmrøget Pebermakrel (150-180 g) til kr. 32

 

Derudover har vi fundet en masse lækre salater og delikatesser som også vil kunne passe godt på dit julebord. Dem finder du her

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her