Slankekassen fra Den Grønne Asparges

 

Bestil din måltidskasse fra Den Grønne Asparges her

Indtast kampagnekoden SLANK & få 25% på de to første måltidskasser

Slanke måltidskasser er til dig, som ønsker at leve grønnere og sundere, men naturligvis uden at gå på kompromis med den gode smagsoplevelse. Vores slankekasser er bygget på low-carb-principperne, dvs. du finder ikke ris, kartofler & pasta i denne maaltidskasse. Med Slankekassen får du en sund madplan til 3 eller 4 dage med varierede aftensmåltider, som mætter godt. Måltiderne indeholder altid en masse lækre grøntsager og godt slagterkød. Ønsker du måltidskasser fisk kan du tilvælge en dag med lækker frisk fisk fra Fiskehandleren og har også altid en vegetardag. Med vores slankekasse får du altså en sund og varieret madplan og en sund måltidskasse. Bestil måltidskasser idag og få en hjælpende hånd i din hverdag. 

 

Menuen i Slankekassen fra Den Grønne Asparges

Find vores priser på måltidskasserne her

Se her hvornår vi leverer din måltidskasse til dig

 

Low carb måltidskasse

I vores slank måltidskasse finder du altid en madplan sund. Kassen er altid uden ris, pasta og kartofler som tilbehør til retterne. I enkelte tilfælde vil du komme ud for at vi bruger f.eks. kartofler i supper, vegetarbøffer o. lign. Udgangspunktet for Slankekassen er en low carb måltidskasse, som opskrifterne er sammensat ud fra. Du vil derfor heller ikke opleve at der er brød eller dej i din slankekasse, men tilbehør til supper, salater o. lign. kan være rugbrødshapser eller lign. 

 

I måltidskassen får du råvarer og ingredienser til at kunne lave aftensmaden fra bunden. Det store forarbejde har vi lavet. Vi har lavet en sund kostplan og vi har købt lækre råvarer hos vores faste leverandører. Det er meget vigtigt for os at kvaliteten i vores måltidskasser er god hver gang. Du får altså lækker hjemmelavet aftensmad med et minimum af planlægning og forarbejde. Vi laver en ny menu måltidskasser hver uge. 

 

Måltidskasser priser

Når du indtaster kampagnekoden SLANK får du måltidskasser rabat med 25% på dine to første måltidskasser. Hvis du vil vide hvad koster en måltidskasse kan du se alle vores priser herEt priseksempel er 529 kr. for måltidskasser slankekassen med mad til 2 personer i 4 dage. 

 

Levering af måltidskasser

Vi tilbyder dig måltidskasser leveret til døren. Leveringen er gratis og sker afhængigt af dit postnummer enten mandag eller tirsdag og du vælger selv om du ønsker levering hver uge eller hver anden uge. Du kan desuden også altid lægge en pause ind på de uger, hvor du ikke ønsker levering. Om mandagen får du levering inden kl. 17.00 og om tirsdagen får du levering senest kl. 10.00 om morgenen. Se her hvornår vi leverer hos dig. Få sund mad leveret til døren i næste uge. Bestil måltidskasser her idag.

 

Tilberedningstiden

En måltidskasse er en hjælpende hånd i en tralv hverdag og tilberedningstiden på retterne er gennemsnitligt fra 30 til 60 minutter og er beregnet ud fra 2-3 personer. Tilberedningstiden i måltidskasserne til 4, 5 og 6 personer kan derfor være lidt længere.

 

Lokale råvarer fra Århus & Østjylland

Vi har altid masser af økologi i vores sunde måltidskasser.  Alle løg og rodfrugter er f.eks økologiske og kommer fra lokale avlere i Århus & Østjylland.

Når der er æg i vores slanke måltidskasser, kommer de også fra vores lokalområde, nemlig fra hønsefruerne hos Niels og Grete, hvor hønsene lever et naturligt liv med sol, høj himmel og økologisk foder. Vi bruger sæsonens frugt og grønt i vores slankekasser og varene leveres af vores lokale samarbejdspartnere friske til vores pakkeri om morgenen på pakkedagen. Det samme gælder den friske fisk, som kommer fra Danmarks ældste Fiskehandler P. Clausens Fiskehandel på Århus Havn. 

 

Sunde måltidskasser til alle

Både børn og voksne kan nyde retterne i slanke kassen og du får enkle og nemme opskrifter med, som du også kan gemme og hente frem senere hvis du finder din nye favoritspise i måltidskassen. Prøv måltidskasse med en sund aftensmad madplan til 1 person, måltidskasser til 2 personer, måltidskasser til 3 personer, måltidskasser til 4 personer, måltidskasser 5 personer eller en måltidskasse til 6 personer. 

 

Opskrifter

Når du modtager måltids kasser fra os får du altid printede opskrifter med. Her kan du se nogle eksempler på opskrifter fra måltidskasser sund mad, som tidligere har været en del af vores Slankekasse

 

Fyldte Auberginer, Oksekød & Peberfrugt

Fyldte Auberginer med Oksekød & Peberfrugter

Thai Frikadeller med Lynstegte Grøntsager

Thai Frikadeller med Lynstegte Grøntsager

Sprøde Broccolibøffer med Fyldig Salat

Sprøde Broccolibøffer med Fyldig Salat

Kyllingefilet med Rød Linsesalat & Ærter

Kyllingefilet med Rød Linsesalat og Ærter

Pakning af din måltidskasse

Når vi pakker din Slankekasse, sker det på vores lager i Højbjerg ved Århus, hvor vores søde medarbejdere sørger for at du får de mængder, som passer til det antal dage og det antal personer du har bestilt til.

Når vi laver opskrifter til måltidskasserne, er vi meget opmærksomme på at bruge de rigtige smagssammensætninger så du får den bedste madoplevelse. Derfor vil du ofte finde både friske krydderurter og tørrede krydderier i din slanke kasse. Begge dele er afmålt og mængden passer til den enkelte opskrift.  Er du på udkig efter de bedste måltidskasser så prøv vores. Vi tilbyder måltidskasser uden abonnement da alle vores 5 gode måltidskasser er er uden binding. du betaler heller ikke emballageafgift og leveringen til din hoveddør er gratis. Få leveret sund mad til døren i dag.

 

Hvem er vi?

Den Grønne Asparges har eksisteret siden 2011 og er et af de få familiejet danske måltidskasser. Vores passion er lækker hverdagsmad lavet af gode og friske kvalitetsråvarer. Læs mere om os her

 

Madplan sund kost

Hver uge laver vi en ny menu til vores slanke mad kasser. Ud over slankekassen har vi 4 andre maaltidskasser. Hvis du vil se hvad menuen er i vores 4 øvrige måltidskasser kan du klikke herunder og komme direkte til menuerne:

Se næste uges menu i Familiekassen fra Den Grønne Asparges her

Se næste uges menu i Inspirationskassen fra Den Grønne Asparges her

Se næste uges menu i Pescetarkassen fra Den Grønne Asparges her

Se næste uges menu i Vegetarkassen fra Den Grønne Asparges her

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her