FAMILIEKASSEN

Produktet er udgået og kan derfor ikke bestilles
Produktet er udsolgt.

Måltidskassen med hele familiens livretter. Klassiske familieretter med et grønt tvist fra både det danske og udenlandske køkken. 

 

 

HVORNÅR LEVERER VI?

Klik og se hvornår vi leverer i dit område

Familiekassen - Tilberedningstid: Max. 30-60 min. 

Vi har måltidskasser med nem mad fra 1 til 6 personer, og prisen starter fra kun 289 kr. Måltidskassen byder på klassiske familieretter fra både det danske og udenlandske køkken, og med en måltidskasse slipper du for selv at finde på ideer til aftensmaden og du får samtidig inpiration til aftenmaden. Du kan vælge en måltidskasse til 3 dage eller en måltidskasse til 4 dage og du kan vælge måltidskasser med fisk og måltidskasser uden fisk. 

Du får nemt din hverdagsmad leveret til døren med lækre og friske råvarer og aftensmad opskrifter. Kort sagt har vi gjort alt forarbejdet. Vi har nemlig lavet madplanen, sørget for indkøb, lavet opskrifter, og alt du skal gøre er at lave maden færdig på kun 30-60 minutter. Efter kort tid kan hele familien sætte sig til bordet, og nyde et sundt og velsmagende måltid. Det er nemt mad og hurtig aftensmad.

 

Med en måltidskasse slipper du for selv at finde på ideer til aftensmaden. Vi har gjort alt forarbejdet. Vi har nemlig lavet madplanen, sørget for indkøb, lavet opskrifter, og alt du skal gøre er at lave maden færdig på kun 30-60 minutter. Efter kort tid kan du sætter du og resten af din familie sætte sig til middagsbordet.

 

I Familiekassen finder du både de friske og lækre råvarer samt opskrifter – alt du skal bruge til at tilberede lækker og god hverdagsmad til hele familien. Vi forventer kun, at du selv har enkelte basisvarer så som salt, peber, mel, havregryn og mælk. Måltidskassen er også for børn og du kan sagtens have dine børn med i køkkenet.

 

Er du single, og på udkig efter måltidskasser single til 1 person, som gør, at du slipper for mindre madspild, er Familiekassen også et godt valg. Her får du god og nem aftensmad leveret til døren. Det samme gør sig gældende hvis du er studerende eller pensionist og gerne vil have en måltidskasse leveret direkte til din dør (bemærk i den forbinddelse, at vi kun kan levere i lejlighedsbyggeri hvis der er fri adgang til opgangen eller der er en dørtelefon med kode)

 

Ca. 1 uge før vil du kunne se menuplanen for de enkelte måltidskasser på vores hjemmeside. Her  kan du  se hvad menuen er i vores øvrige 3 måltidskasser - Familiekassen, Vegetarkassen & Slankekassen. Du kan bestille din måltidskasse helt frem til torsdag kl. 23.59 i ugen før du ønsker levering. Indtil samme deadline kan du naturligvis også forertage evt. ændringer i dit abonnement.

 

 

Du får din måltidskasse leveret helt gratis enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor.

 

✔️ Vi leverer til alle brofaste dele af Danmark.

✔️ Der er ingen bindingsperiode på dit måltidskasse abonnement.

✔️ Du kan også altid sætte dit abonnement på pause

✔️ Du kan altid stoppe dit abonnement helt

✔️ Du kan altid ændre dim måltidskasse fra uge til uge til enten inspirationskassen, Vegetarkassen eller slankekassen.

 

Når du bestiller en måltidskasser hos Den Grønne Asparges får du samtidig et måltidskasse abonnement. Det er et fleksiblet abonnement uden binding, som du selv kan ændre på "min side"

 

Måltidskasser Herning. Måltidskasser Aarhus. Måltidskasser randers. Måltidskasser Viborg. Måltidskasser Herning. Måltidskasser Aalborg. Måltidskasser Billund. Måltidskasser Esbjerg. Måltidskasser Fyn. Måltidskasser Grenå. Måltidskasser Hinnerup. Måltidskasser Holstebro. Måltidskasser Horsens. Måltidskasser Silkeborg. Måltidskasser Skagen. Måltidskasser Sjælland. Måltidskasser Slagelse. Måltidskasser Sønderjylland. Måltidskasser Sønderborg. Måltidskasser Svendborg. Måltidskasser Vejle. Måltidskasser Hobro. Måltidskasser Haderslev. Måltidskasser Helsingør. Måltidskasser Ikast. Måltidskasser Jylland. Måltidskasser København. Måltidskasser Kolding. Måltidskasser Midtjylland. Måltidskasser Næstved. Måltidskasser Nordjylland. Måltidskasser Odense. Måltidskasser Silkeborg. Måltidskasser Skagen. Måltidskasser Sjælland. Måltidskasser Slagelse. Måltidskasser Sønderjylland. Måltidskasser Svendborg. Måltidskasser Vejle. Måltidskasser til 1 person. Måltidskasser til 2 personer. Måltidskasser til 3 personer. Måltidskasser til 4 personer. Måltidskasser til 5 personer. Måltidskasser til 6 personer. 

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her