Måltidskasser for alle

 

Hos Den Grønne Asparges har vi måltidskasser fra 1 til 6 personer, og prisen starter fra kun 289 kr. Med en måltidskasse slipper du for selv at finde på ideer til aftensmaden. Vi har lavet 90% af det forarbejde, som hører til planlægning af et aftensmåltid. Du skal bare selv gøre resten 😀 Det er din genvej til sund og nem mad

 

Vi har sørget for at lave menuen, vi har sørget for indkøb hos vores faste leverandører, vi har lavet opskrifterne og vi har pakket din måltidskasse så indholdet passer til det antal personer og det antal dage du har valgt. Det giver mindre madspild. Får du levering om mandagen tager vi desuden den brugte emballage med retur. 

 

Alt hvad du skal gøre, er at lave maden færdig på kun 30-60 minutter. Herefter kan du og evt. resten af din husstand sætte sig til bordet, og nyde et spændende, sundt og velsmagende måltid. 

Alt det praktiske

For at få din helt egen måltidskasse skal du først oprette dig som kunde. Det gør du her: https://portal.dengroenneasparges.dk/signup/

Hvis du allerede er oprettet som kunde og har et aktivt abonnement eller er tidligere kunde skal du logge ind her: https://portal.dengroenneasparges.dk/login. Har du glemt din adgangskode kan du bruge funktionenen her https://portal.dengroenneasparges.dk/login/forgot/

 

Som helt ny kunde skal du, når du har udfyldt dine kundeoplysninger, indtaste dine kortoplysninger. Dette gør inden du vælger selve måltidskassen, men det betyder ikke, at du har købt en måltidskasse endnu, og når du har indtastet dine kortoplysninger vil de heller ikke være synlige for andre end dig. Efter indtastning af kortoplysninger skal du til at vælge hvilken måltidskasse du gerne vil have, hvor mange personer og dage du ønsker og hvornår du gerne vil have måltidskassen leveret. Husk at trykke på den grønne gem-knap til sidst. Ellers er din ordre ikke gemt. Du kan altid ændre i din ordre eller dine leveringsoplysninger helt frem til torsdag kl. 23.59 ugen før du har valgt levering af måltidskassen. I vores FAQ kan du formentligt også finde svar på evt. spørgsmål du måtte have omkring alt det praktiske før-under og efter levering af din måltidskasse og husk at leveringen altid er gratis. 

Menuen og opskrifterne

Vi tilbyder 3 forskellige måltidskasser - Familiekassen, Slankekassen og Inspirationskassen

 

Hver uge laver vi nye og spændende menuer til måltidskasserne. Du vil kunne se menuen senest én uge før bestillingsdeadline her. Husk at vælge den uge du gerne vil se ved hjælp af pilene over de tre farvede firkanter. Inden du modtager din måltidskasser laver vi også opskrifterne til de retter som er i ugens måltidskasse. Opskrifterne er enkle og nemme at gå til. Opskrifterne finder du i din måltidskasse ved levering, men du kan også se dem når du logger ind på "Min side", hvor opskrifterne vil være tilgængelige senest fredag i ugen før leveringen. Af og til skal du have enkelte basisvarer i hjemmet og du vil således kunne se hvad du selv skal have i huset inden du modtager din måltidskasse. Du kan finde nogle eksempler på de grøntsager vi bruger i vores måltidskasser samt opskrifter, hvor grøntsagerne er blevet anvendt her. 

 

Vi er glade for god mad lavet af de bedste råvarer og derfor har vi også et meget tæt samarbejde med vores leverandører. Du kan møde nogle af dem her.

Frisk fisk

Når der er fisk i vores måltidskasse, får vi den altid leveret frisk fra Danmark ældste fiskehandler P. Clausens Fiskehandel. Siden 1888 er fiskehandlen blevet drevet som familievirksomhed. Hver mandag morgen leverer P. Clausens Fiskehandel friskfangede fisk til vores pakkehal. Fisken pakkes med masser af is, når den leveres. På den måde kan vi sikre helt frisk fisk i din måltidskasse. Fiskeretterne til måltidskassen planlægges i samarbejde med Jakob Clausen, så vi bruger de fisk som er i sæson.Hvis du af en eller anden grund ikke får spist fisken på dagen så kan den altid fryses ned og gemmes til en anden dag. 

Frisk brød

Når der skal bruges bagværk i vores måltidskasser, er det vores lokale bager fra Højbjerg, som leverer til os. Siden vi startede med at lave måltidskasser, har Konditorbager i Højbjerg leveret alt fra friskbagte flûtes, rugbrødstykker til burgerboller. Konditorbager i Højbjerg ejes og drives passioneret af Ronnie Nielsen, som tidligere har været en del af det danske bagerlandshold, hvor han bl.a. har været med til at vinde det nordiske mesterskab. Når Ronnie bager for os foregår det altid med de bedste råvarer og alt er lavet helt fra bunden. Vi samarbejder altid om hvilken type brød der laves og Ronnie har på vores initiativ også været med til at udvikle frisk pizzadej og tærtedej, som sendes med ud i måltidskasserne. På den måde er det så tæt på at være hjemmelavet, som det kan blive. 

Friske grøntsager

Vi får leveret alle rodfrugter fra det økologiske Marienlyst Gartneri i Harlev. Mogens Hansen, som har drevet gartneriet i 30 år, var blandt pionererne bag de regler som danner grundlag for nutidens økologiske produktion. Mogens har specialiseret sig i at dyrke økologiske rodfrugter med respekt for kvalitet og smag.Som en del af vores ugentlige rutine kører vi en tur til Harlev for at hente friske gulerødder, kartofler og andre rodfrugter, som vi bruger i vores måltidskasser. Vi har valgt Mogens og hans gartneri som leverandører pga. hans åbenlyse passion og dedikation til økologiske rodfrugter. Samtidigt er det også nogle af de bedste rodfrugter, du kan skaffe på det danske marked. Øvrige grøntsager får vi bl.a. fra Aarhus Frugt & Grønt samt andre faste leverandører, som vi har tilid til og stoler på at de leverer gode friske råvarer hver gang. 

Frisk kød

Hver uge får vi fersk slagterkød leveret fra en af Danmarks førende leverandører til restauranter og slagterforretninger. Randers Kødengros får kød fra gårde over hele landet. De pakker vores kød i portioner, så det passer med antallet af måltider i måltidskassen. 

Vi får rigtig meget ros fra vores kød, som overvejende er fra danske landbrug og vi er helt overbevist om, at kvaliteten er meget bedre end det, du finder i dit supermarked.

 
I samarbejde med Randers Kødengros arbejder vi løbende på at forbedre kvaliteten på vores kød. F.eks. introducerede vi i 2018 svinekød fra Djursgrisen. Svinekød produceret helt uden antibiotika og penicillin.           

Levering i hele Danmark

Du får din måltidskasse leveret enten mandag eller tirsdag afhængigt af i hvilket postnummer du bor. Vi leverer til alle brofaste dele af Danmark. Du kan se her hvornår vi leverer hos dig. Der er ingen bindingsperiode på dit måltidskasseabonnement og du kan nemt altid sætte dit abonnement på pause eller stoppe dette helt. Du kan også meget enkelt ændre din måltidskasse med type, personantal og dage. Ligesom du også altid kan ændre din leveringsadresse til feks sommerhuset i ferieperioderne. 

 

Måltidskasser HerningMåltidskasser AarhusMåltidskasser randersMåltidskasser ViborgMåltidskasser HerningMåltidskasser AalborgMåltidskasser BillundMåltidskasser EsbjergMåltidskasser FynMåltidskasser GrenåMåltidskasser HinnerupMåltidskasser HolstebroMåltidskasser HorsensMåltidskasser SilkeborgMåltidskasser Skagen. Måltidskasser SjællandMåltidskasser SlagelseMåltidskasser SønderjyllandMåltidskasser SønderborgMåltidskasser SvendborgMåltidskasser VejleMåltidskasser HobroMåltidskasser Haderslev. Måltidskasser HelsingørMåltidskasser Ikast. Måltidskasser JyllandMåltidskasser KøbenhavnMåltidskasser KoldingMåltidskasser MidtjyllandMåltidskasser NæstvedMåltidskasser NordjyllandMåltidskasser OdenseMåltidskasser SilkeborgMåltidskasser SkagenMåltidskasser SjællandMåltidskasser SlagelseMåltidskasser SønderjyllandMåltidskasser SvendborgMåltidskasser Vejle.

Priser på måltidskasserne

vi har måltidskasser fra 1 til 6 personer og du kan vælge måltidskasser både med og uden fisk. 

 

Måltidskasser til 1 person koster 289 kr. for 3 dage og kr. 339 for 4 dage uden fisk og 249 for 4 dage med fisk

Måltidskasser til 2 personer koster 419 kr. for 3 dage og kr. 509 for  dage uden fisk og 519 for 4 dage med fisk

Måltidskasser til 3 personer koster 499 kr, for 3 dage og kr. 599 for 4 dage både med og uden fisk 

Måltidskasser til 4 personer koster 579 kr. for 3 dage og kr. 699 for 4 dage både med og uden fisk

Måltidskasser til 5 personer koster 619 for 3 dage og kr. 739 for 4 dage både med og uden fisk

Måltidskasser til 6 personer koster 679 for 3 dage og kr. 789 for 4 dage både med og uden fisk

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her