Sådan bestiller du en måltidskasse fra din mobil

Sådan bestiller du en måltidskasse fra din mobiltelefon

 

Vi glæder os rigtig meget til at pakke og leverer en måltidskasse til dig. Vi har ingen binding på vores abonnementer så hvis du finder ud af, at en måltidskasse ikke lige er dig eller du ønsker at holde en kortere eller længere pauser er det naturligvis overhovedet ikke noget problem. Deadline for bestilling af en måltidskasse er torsdag kl. 23.59 i ugen før du ønsker levering. 

 

Så nemt er det at bestille 

1. Research

Kig dig lidt rundt på vores hjemmeside og vælg den måltidskasse du gerne vil have. På vores hjemmeside finder du f.eks information om vores 5 forskellige måltidskasser, vores priser, menuer, information omkring levering og andre spændende ting. 

Opret dig som kunde her i dag

2. Opret dig som kunde

Her indtaster du dine kundeoplysninger, kontaktoplysninger, vælger en adgangskode til Min Side. Hvis du har en rabatkode indtaster du den i firkanten kampagnekode. Er du blevet henvist af en af vores nuværende kunder indtaster du dine kode under henvisningskode. Herefter skal du læse og acceptere vores handels- og betalingsbetingelser og har du lyst til at tilmelde dig til vores nyhedsbrev bliver vi glade, men det er naturligvis ikke et krav. 

Opret dig som kunde her i dag

3. Betalingsoplysninger

I det næste trin skal du indtaste dine kortoplysninger. Du betaler først for kassen ved afsendelse og indtastningen af dine kortoplysnigner foregår på en sikker side. Det er kun dig, der kan se dine kortoplysninger. 

Når du har indtastet dine betalingsoplysninger bliver du bedt om at verificere disse via NemID. Som du kan se står der 0 kr. under beløb. Dette skyldes, at du først betaler for kassen ved afsendelse. Til sidst klikker på på knappen "Afslut Betaling"

 

4. Log ind igen og vælg din måltidskasse

Nu er du tæt på at være i mål og mangler nu kun at vælge den måltidskasse du gerne vil have leveret. For at gøre det skal du logge ind på "Min Side" med den mailadresse og det kodeord du valgte da du indtastede dine kundeoplysninger. 

 

5. Klik på bestil (grøn knap med indkøbskurv øverst til højre)

 

6. Vælg uge - Åben rullemenuen og vælg hver uge, ulige uger eller lige uger. 

 

7. Vælg første leveringsdato og uge og klik på den grønne knap med teksten "Tilmeld abonnement). 

 

8. Scroll lidt ned af siden og vælg punkt 3 med overskriften "Vælg måltidskasse til levering..." og klik på knappen "Tilføj"

 

9. Klik på den box og det antal dage du gerne vil bestille og vælg herefter personantallet

 

10. Gem din ordre på den grønne knap enten øverst eller nederst i dit skærmbillede. Det er vigtigt at du gemmer din ordre da du ellers ikke har en måltidskasse tilknyttet til dit abonnement. 

Opret dig som kunde her i dag

Er du allerede kunde og blot ønsker at foretage nogle ændringer i dit abonnement så klik her

 

Er du i tvivl om noget?

Hvis du har nogle spørgsmål til os inden du evt. køber en af vores madkasser skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du er også altid velkommen til at se om du kan finde svaret i vores FAQ eller på nogle af vores informationssider. Vi har samlet et lille udvalg af links til de sider, som vores kunder ofte meget gerne vil læse lidt mere om. Prøv måltidskasse fra Den Grønne Asparges i dag.

 

Kontakt os her

Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Læs mere om Den Grønne Asparges her

Eksempler på opskrifter fra vores måltidskasser

Mød vores leverandører til måltidskasserne

Se vores lækre menuer her

 

FÅ GRATIS OPSKRIFTER, GODE RÅD OG TILBUD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her