Historien bag DenGrønneAsparges.dk


Jeg etablerede DenGrønneAsparges.dk ud fra en kærlighed til mad, gode råvarer og et ønske om at arbejde med mad.

Kærligheden til mad er født hjemme ved min mors kødgryder. Mad har altid haft en central plads i mit barndomshjem, hvor der snakkes mad og laves meget mad! Mine mange rejser og ophold i udlandet har styrket denne kærlighed. At rejse er at leve og hvad er mere fantastisk end at udforske andre landes madtraditioner og anvendelse af de råvarer de har for hånden? Det er den halve rejse for mig!

En anden central del af mine rejser har været at vandre og komme ud og opleve naturen. En kærkommen pause fra et travlt arbejdsliv. Idéen til DenGrønneAsparges.dk blev født på vej op ad Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

Idéen tog dog først for alvor form, da jeg efter mange års arbejde i Italien og Spanien flyttede hjem til Danmark, fik hus, børn og fuldtidsjob. Tiden til god, sund og hjemmelavet mad blev knap. Hvor jeg tidligere havde haft de gode råvarer lige ved hånden, skulle jeg nu køre byen tynd for at finde de gode varer. 

DenGrønneAsparges.dk skal hjælpe andre i samme situation: vi sørger for indkøbene, vi finder på menuerne og opskrifterne og så leverer vi lige til døren. 

Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor hedder I egentlig DenGrønneAsparges.dk? Svaret er simpelt, den grønne asparges er min favorit-grøntsag. Jeg mener, hvad er mere delikat, frisk og flot end en grøn asparges? 

Jeg håber, at vi hos DenGrønneAsparges.dk kan hjælpe dig med at gøre livet lidt lettere. At vi kan bringe dig tættere på de gode råvarer og give dig inspiration til at bruge dem.


God fornøjelse og velbekomme.

Pia Foged

Indehaver og stifter af DenGrønneAsparges.dk